To je to što me zanima!

Mektić i Pavić ispali, Hačanov izbacio Kyrgiosa za polufinale: Australac uništavao rekete

Hrvatski tandem nije mogao puno protiv raspoloženog para Arevalo/Rojer, dok će u muškom dijelu turnira polufinale igrati Ruud i Hačanov. Rus je izbacio Nicka Kyrgiosa u pet setova
Vidi originalni članak

Nikola Mektić i Mate Pavić nisu uspjeli izboriti polufinale US Opena. U četvrtfinalu turnira parova izgubili su od salvadorsko-nizozemske kombinacije Arevalo/Rojer 3-6, 4-6. Naš je tandem bio u podređenom položaju gotovo cijeli meč, jedina prilika koja im se ukazala za break bila je u sredini drugog seta, ali nisu je realizirali te su se oprostili od US Opena. 

Doduše, Pavić još ne i od New Yorka jer ga u mješovitim parovima očekuje polufinale, s Kineskinjom Zhang igra protiv para Flipkens/Roger/Vasselin.

US OPEN Kyrgios izbacio prvog tenisača svijeta, Tomljanović među osam OUTFIT DANA Traperice u znaku čokolade plus tenisice različitih boja i motiva

A u polufinale muškog turnira ušao je Karen Hačanov. Rus je u sjajnom meču zaustavio Nicka Kyrgiosa 7-5, 4-6, 7-5 (3), 6-7, 6-4 i plasirao se u prvo polufinale Grand Slama. Australac je nakon meča u frustraciji uspio razbiti dva reketa.

Hačanov će igrati protiv Caspera Ruuda koji se još malo približio preuzimanju vrha teniske ljestvice, Norvežanin je u tri seta sredio Berrettinija 6-1, 6-4, 7-6 (4).

Žensko polufinale igrat će Ons Jabeur i Caroline Garcia. Jabeur je izbacila Zagrepčanku Ajlu Tomljanović 6-4, 7-6, dok je Garcia rastužila domaću publiku pobijedivši Coco Gauff 6-3, 6-4.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • TimbTomb 11.09.2022.

    Trebao je i on konacno dobit. Ovo sto danas igra u muskom i zenskom. Naravno bez novaka, nadala i williams je jad i bijeda.

  • Nameless 07.09.2022.

    Kako ne bi bio bijesan, imao je odličnu šansu za prvim GS...

  • 07.09.2022.

    Jako lose pratite tenis... Toliko...

Komentiraj...
Vidi sve komentare