To je to što me zanima!

Mektić i Pavić izgubili na startu, Čilića čeka dvoboj protiv Srbina

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić saznao je protivnika u drugom kolu. Igrat će protiv Srbina Miomira Kecmanovića (ATP - 61.) koji je u prvom kolu svladao britanskog kvalifikanta Liama Broadyja
Vidi originalni članak

Najbolji svjetski par Nikola Mektić i Mate Pavić poraženi su na startu turnira Masters 1000 serije u Indian Wellsu, a bolji od njih bili su Amerikanci John Isner i Jack Sock koji su slavili sa 7-6 (2), 3-6, 10-7.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvati tenisači dobro su otvorili meč te su napravili break već kod 2-2 u prvom setu, no već u sljedećem gemu izgubili su stečenu prednost. Prvi set je došao do 13. igre gdje su se boljima pokazali Amerikanci koji su slavili sa 7-2.

Mektić i Pavić su odgovorili ranim breakom u drugom setu, no ovoga puta nisu ispuštali tu prednost.

Poraz u prvom kolu doživio je i Ivan Dodig s Brazilcem Marcelom Melom. Bolji od njih sa 7-5, 1-6, 10-2 bili su aktualni pobjednici Australian Opena, Australci Thanasi Kokkinakis i Nick Kyrgios koji će u drugom kolu igrati protiv Isnera i Socka.

Suparnika u 2. kolu turnira u pojedinačnoj konkurenciji saznao je Marin Čilić. Najbolji hrvatski tenisač i 24. nositelj BNP Paribas Opena će igrati protiv Srbina Miomira Kecmanovića (ATP - 61.) koji je u prvom kolu svladao britanskog kvalifikanta Liama Broadyja (ATP - 124.) sa 6-4, 4-6, 6-4.

POGLEDAJTE TRAILER ZA MMA MEGASPEKTAKL:

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Daky97 12.03.2022.

    Katastrofa igraju od OI, ne znam šta su mjenjali ili je psiha ili podcijenjivanje ostalih ali igraju katastrofalno. Ne bi me čudilo da uskoro potraže nove partnere ako se ova tradicija ranih ispadanja nastavi jer stvarno izgledaju loše vec dug period.

  • happy feet 22 12.03.2022.

    "Najbolji svjetski par Nikola Mektić i Mate Pavić poraženi su na startu turnira"... i to bi bilo to

Komentiraj...
Vidi sve komentare