To je to što me zanima!

Menadžer Ivice Olića demantira dogovor Bayerna i Wolfsburga

Bild je donio priču o prelasku Ivice Olića u Wolfsburg. Pišu da je sve dogovoreno, ali Olićev menadžer za sport1 rekao je da nikakav dogovor između klubova ne postoji...
Vidi originalni članak

I dalje se u Bayernu ništa ne mijenja po pitanju 32-godišnjeg hrvatskog nogometaša Ivice Olića. Trener Jupp Heynckes ga i dalje, samo povremeno, koristi kao džokera s klupe. Takva situacija je nagnala mnoge, pa i samoga Olića, da priča o skorašnjem odlasku iz središta Bavarske, ali u prilog tome ide i činjenica da će na kraju sezone Olić u Bayernu postati slobodan igrač.

Mnogi su se klubovi spominjali kao iduća destinacija hrvatskog napadača, a među njima je bio i Wolfsburg. U četvrtak je Bild na naslovnici donio priču da postoji dogovor između Wolfsburga i Olića, te da je potpis stvar formalnosti. No drugačije je za sport1.de rekao Olićev menadžer Gordon Stipić.

- Ne postoji nikakav dogovor s Wolfsburgom. Kratko i jasno.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MajstorKeramičar 16.03.2012.

    Ola je vjerovatno naj inteligentniji igrač što se tiče transfera ovo je več napravio kad je dolazio u hsv isto i u bajern kao slobodan igrač. zna da se nebudu klubovi poubijati s novčanim ponudama oko njega pa ipak ima 32 ali ruku na srce tko olu od klubova nebi kupio za 3milje od bajerna a kao slobodni igrač on dobiva + plača koje i nije mala bravo ola strpi se i nači češ pravi klub poslje eura

  • civiks1 15.03.2012.

    ko tu koga da prostite??!

  • Epson 15.03.2012.

    Oliću,svaka čast na borbenosti,zalaganju...ali budimo iskreni,trenutno nisi u planu trenera...on igra s jednim napadačem..a to je nažalost ODLIČAN Gomez,imaš 32godine i otiđi u klub gdje imaš mjesta za igrat u prvom sastavu a to ne treba biti nogometni gigant nego klub poput HSV,Napoli,itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare