To je to što me zanima!

Menadžer Marcela Brozovića: Dinamo je odbio Inter i Milan...

Bili smo blizu dogovora s Milanom i Interom. Ali ponude nisu bile dovoljno dobre za Dinamo. Okrećemo se siječnju i novom prijelaznom roku, rekao je Miroslav Bičanić
Vidi originalni članak

Dinamov veznjak Marcelo Brozović bio je na meti Intera i Milana, potvrdio je njegov menadžer, Miroslav Bičanić. Oba milanska kluba htjela su dovesti Brozovića, ali ponude nisu zadovoljile Dinamo.

- Bili smo blizu dogovora s Milanom i Interom. Ali ponude nisu bile dovoljno dobre za Dinamo. Sad se okrećemo siječnju i novom prijelaznom roku - rekao je Miroslav Bičanić za Calciomercato.

Brozović je u međuvremenu postao stalan član reprezentacije što će mu poboljšati šanse u pronalasku inozemnog angažmana.

- S obzirom da igra s Rakitićem i Modrićem u reprezentaciji, Marcelo može igrati u bilo kojem klubu u Italiji - dodaje Bičanić.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • barca_123 12.09.2014.

    Brozovic treba ostati u Dinamu ako hocu igrati sljedece godine ligu prvaka... nemres mi opet prodavati najbolje i cuditi se kak nemru i LP... ulaskom u LP Dinamo bude vise zaradil nego prodajom Brozovica...

  • Bad Blue Boy 12.09.2014.

    Ma kako da nije...

  • Sir Alan B'Stard 12.09.2014.

    vidi se da broz ima potencijala. forte mu je odličan pregled igre. ali daleko je on od bitnog igrača za repku, jer na terenu ne pravi razliku, a usput oduzima prostor već etabliranim igračima poput kovačića. btw, kovač je kriv za lošu igru protiv malte, mada u biti igra i nije bila toliko loša koliko sama postava. ekpe poput malte zaslužuju najmanje dva napadača... zapravo, jedina ekipa u ovoj grupi s kojom bi se možda moglo započeti s jednim napadačem je italija, ali ne nužno, jer imamo napadače poput mandžukića, olića i kramarića koji itekako mogu odigrati povučenu špicu ili krilo, a usput svojom trkom razbijati protivničku organizaciju igre. ---------------- najstandardnija postava: vargić - strinić, ćorluka, bilo_tko_umjesto_lovrena, srna - modrić (def vezni), rakitić (sredina), kovačić (lijevo), perišić (desno) - kramarić, mandžukić. brozović može na klupu skupa s halilovićem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare