To je to što me zanima!

Menadžer: Vrsaljko je odličan, bio bi jako pojačanje Napoliju

Šime je na odlasku iz Sassuola, a u zadnje vrijeme najglasnije se u Italiji spominje transfer u Napoli. Odlazak u Napulj zagovara i menadžer Vincenzo Morabito
Vidi originalni članak

Šime Vrsaljko je odličan igrač, rekao je međunarodni Fifin menadžer Vicenzo Morabito komentiravši moguće transfere u Serie A za Corriere dello Sport.

Morabito pod svojom kapom ima nekoliko nogometaša, a brinuo se o karijeri Francesca Coca, Emmanuela Petita, Jespera Grönkjaera... Talijansko tržište jako dobro pozna te zna što treba Napoliju za korak naprijed.

- Vrsaljko odlično poznaje talijansku ligu i njegov transfer bio bi odličan posao za Napoli. Bio bi veliko pojačanje za momčad - pun je hvale Morabito.

Jozinović dvije godine u Luganu

Hajdučko srce Goran Jozinović potpisao je dvogodišnji ugovor sa švicarskim Luganom koji se nakon 13 godina vratio u prvu ligu. U ugovru Jozinović ima opciju produžiti za još jednu godinu, a mjesečno će zarađivati 9000 eura. Trener će mu biti Zdenek Zeman.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • fuu kam ise 03.07.2015.

    Di je Maloca

  • fuu kam ise 03.07.2015.

    Haa WTF ? Pa jel nije potpisao za njih pred neki dan ?? Ja mislio vec trenira s Napolijem

  • Trollaš_me 03.07.2015.

    najslabiji klub švicarske potpiše ugovor s jozinovićem od 9000 € mjesečno?!? ne mogu vjerovati, svaka mu čast...iako je prosječan igrač, uz pametnu štednju tih par godina, uz trud i zalaganje, može skupiti za lagodan život u ostatku života...bas pravi potez, svaka mu čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare