To je to što me zanima!

Menadžeri u Premiershipu traže objašnjenje: 'Molimo vas, recite nam što je točno igranje rukom'

Howard Webb i njegov tim sudaca dobili su mnogo žalbenih pisama. Iz tamošnje udruge sudaca objavili su kako je VAR pogriješio tri puta ove godine, a korišten je u 57 navrata
Vidi originalni članak

Kako odrediti je li igranje rukom kažnjivo ili nije? Pitanje je to na koje smo mnogi od nas tražili odgovor u HNL-u, a već se neko vrijeme ono poteže u najjačim svjetskim ligama, pogotovo na Otoku. Neke su odluke mijenjale tijek određene utakmice i štetile ili koristile nekoj momčadi, ali neke bi se stvari trebale jasnije definirati.

DEBI ZA ZABORAV Grbić ispisao povijest i postao prvi hrvatski golman u Premier ligi! Izašao iz igre zbog ozljede

Menadžeri Premiershipa predstavili su ljudima problem i objasnili da odgode radi VAR-a 'ubijaju žar utakmice', a traže da se one donose brže te bi se to trebalo dogoditi iduće sezone kad Uefa uvodi novu tehnologiju.

Pitanje je koliko će se ta nova tehnologija uvesti u lige poput HNL-a s obzirom na financijsku konstrukciju lige. No, još bitnije je da se odredi neko jasno pravilo za situacije koje mnoge zbunjuju poput igranja rukom.

Howard Webb i njegov tim sudaca dobili su mnogo žalbenih pisama, a slali su ih između ostalog Arsenal, Wolvesi i Nottingham Forest. Iz tamošnje udruge sudaca objavili su kako je VAR pogriješio tri puta ove godine, a korišten je u 57 navrata. 

Istaknuli su da se neke odluke donose predugo, ali kako se radi na tome. Mnoge će stvari postati poluautomatske, ali još uvijek nisu pronašli jasno rješenje što se tiče igranja rukom jer su neka već propisana pravila - oprečna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Angela04727 10.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare