To je to što me zanima!

Menalo: Kao da nam je netko skinuo veliki teret s leđa, a ovo sad je najbolji osjećaj na svijetu

Drago mi je što sam debitirao, dobio priliku zaigrati za prvu momčad Dinama. To je san svakog dječaka, a meni se taj san sada i ispunio, kaže Fran Topić, još jedan debitant u momčadi Dinama
Vidi originalni članak

Atmosfera je bila predivna, i s naše strane je to bila odlično odigrana utakmica, kaže Luka Menalo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo je teškom mukom s 2-1 svladao Lokomotivu, Igor Bišćan tako je uspješno debitirao na klupi hrvatskog prvaka. 

- Kontrolirali smo utakmicu, pa onda iz prve poluprilike Lokomotive primili gol. Ipak, vratili smo se, okrenuli dvoboj i zaslužebo pobijedili - kaže Luka Menalo, strijelac pobjedonosnog gola u Kranjčevićevoj ulici, pa nastavlja:

- Nemate pojma koliko nam znači ova pobjeda, kao da nam je netko skinuo veliki teret s leđa, taj neki pritisak koji smo dugo nosili. Vjerujem kako će nam ova utakmica samo biti podstrek, kao onaj dvoboj u 1. kolu, pa da ćemo biti još bolji. 

Kakav je osjećaj biti junak utakmice?

- Trenutačno najbolji osjećaj na svijetu - završio je Luka Menalo.

Za Dinamo je danas debitirao i 18-godišnji krilni igrač Fran Topić koji je u završnici utakmice zamijenio Josipa Drmića.

- Drago mi je što sam debitirao, dobio priliku zaigrati za prvu momčad Dinama. To je san svakog dječaka, a meni se taj san sada i ispunio. Borba za naslov? Bit će teško, ali vjerujem da možemo biti prvaci, osigurati taj naslov - kaže Fran Topić, pa nastavlja:

- Sigurno me jako motivira što sam konačno zaigrao za Dinamo, kažem drago mi je što sam dobio tu priliku, vjerujem da će tako biti i dalje. Ali i da ću ja opravdati povjerenje trenera.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ivan Horvat Budimir 08.04.2023.

    😂😂😂 i kad Slinamo dobije utakmicu ova saka tzv. navijaca tog kluba iz BiH samo spominje najveci Hrvatski klub . To je znak da se tresu i da je Hajduk na dobrom putu . HŽV

  • zagorac2 08.04.2023.

    Hajduk sampion ? cega ? fantaziranja !

  • ZG - KAJ 08.04.2023.

    antijednorog - sigurno si imal kulju iz matematike...

Komentiraj...
Vidi sve komentare