To je to što me zanima!

Meni ćeš odugovlačiti!? Bilićev kapetan iznio Herreru s terena

Kapetan West Hama Mark Noble u 75. minuti sinoćnjeg susreta izgubio je živce s otezanjem Andera Herrere i Unitedova veznjaka sam je iznio van granica igrališta
Vidi originalni članak

Naš kapetan je legenda, napisao je West Ham na svom Facebook profilu ispod videa na kojem Mark Noble s terena iznosi nogometaša Manchester Uniteda Andera Herreru.

Igrala se 75. minuta, a West Ham je zaostajao dva gola za Unitedom i polufinale FA Cupa bilo je sve dalje. A onda se ozlijedio Unitedov Španjolac i u društvu fizioterapeuta odlučio malo otezati s izlaskom s terena. Na to je potpuno izgubio živce kapetan 'čekićara' i uzeo stvar u svoje ruke.

Primio je Herreru i sam ga iznio s terena uz glasno odobravanje navijača na Upton Parku. Na žalost po Slavena Bilića ni to im nije pomoglo da stignu prednost Uniteda. Uspjeli su tek umanjiti poraz (2-1), no završnicu FA Cupa gledat će na TV-u.

Što se tiče Noblea, FA je odlučio da protiv njega neće pokretati disciplinski postupak. Procijenili su da u nošenju Herrere nije bilo nikakvih agresivnih postupaka.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ADZovce 14.04.2016.

    Treba uvesti pravilo da u zadnjih 15 minuta susreta svako ležanje nema ponovnog ulaska u igru barem 2 minuta.

  • strmi007 14.04.2016.

    tako i treba

  • ShtackorZ 14.04.2016.

    Odneo ga na Wembley :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare