To je to što me zanima!

Messi: Bio sam jako sramežljiv pa su svi mislili da sam mutav

Kada je stigao u Barcelonu sa svega 13 godina Messi je bio toliko sramežljiv da tjednima nije razgovarao ni sa kim. Suigrači Pique i Fabregas mislili su da je mutav
Vidi originalni članak

Dok je još bio maloljetan, nedugo po dolasku u Barcelonu s 13 godina, Lionel Messi bio je toliko sramežljiv da tjednima, pa i mjesecima, ni sa kime nije progovorio niti riječ.

Njegovi suigrači u La Masiji, Barceloninoj nogometnoj akademiji, pomislili su da je omaleni Argentinac gluhonijem. Među njima bili su i njegovi današnji suigrači i vršnjaci, Cesc Fabregas i Gerard Pique.

- Tek mi je nedavno Cesc priznao da je tada bio uvjeren da sam mutav – izjavio je najbolji svjetski nogometaš u razgovoru za mađarski magazin Kepes Sport dodavši:

- Sada sam ipak daleko otvoreniji. I nisam više tako sramežljiv u svlačionici kao što sam bio tijekom dana u La Masiji.

Argentinac koji je prošle sezone zabio 73 pogotka pri 60 nastupa u Barçinom dresu momčadskim će se treninzima priključiti u ponedjeljak, tjedan dana uoči prve pripremne utakmice koja čeka katalonski klub: 24. srpnja protiv HSV-a.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • m5a5r5i5o5 16.07.2012.

    Messi je najbolji igrač ovog vremena,da bi bio najbolji u povijesti nedostaje mu naslov sa reprezentacijom Argentine

  • nino-slav 16.07.2012.

    velikan , legenda , ljudina......

  • jabulario 15.07.2012.

    Messi je potvrdio da se ovaj intervju nikada nije desio i da je izjava izmišljena. Najavio je i da je moguće da će podnijeti tužbu protiv ovog lista.

Komentiraj...
Vidi sve komentare