To je to što me zanima!

Messi - C. Ronaldo 1-1: Lionel u nadoknadi donio pobjedu

Prvi su put bili na suprotnim stranama u dresovima reprezentacija. C. Ronaldo je igrao 60 minuta i zabio, a Leo Messi je imao sjajnu asistenciju i gol za pobjedu...
Vidi originalni članak

Ovo neće biti sudar Messija i Ronalda, već Argentine i Portugala, rekao je portugalski izbornik Bento uoči utakmice.

Možda je istina, ali činjenica je da je njihov dvoboj najviše zanimao gledatelje, zbog njih dvojice je prijenos prijateljske utakmice išao u 85 zemalja. Prvi su put bili na suprotnim stranama u dresovima reprezentacija.

Cristiano Ronaldo je je igrao 60 minuta i zabio gol, 'otpadak', ali se broji, bilo je to za 1-1 u 21. minuti. Sedam ranije je zabio Di Maria na sjajnu Messijevu asistenciju. Primio je loptu na 40 metara, prošao dvojicu i gurnuo loptu između dva portugalska braniča. U sudačkoj nadoknadi je Zabaleta srušen, a Messi je bio precizan iz penala. 

To je bila prva 'prijateljska' Argentine i Portugala nakon skoro 40 godina, posljednji put su igrali davne 1972. godine.

Brazil s rezervama izgubio na Stade de Franceu

Od prvotimaca za Selecao su igrali samo Cesar na golu, Dani Alves, Robinho i Pato...Dovoljno za motivirane Francuze koji su pobijedili Brazil golom Benzeme u 54. minuti. Brazil je od 40. igrao s igračem manje jer je Hernanes dobio izravni crveni karton.

'Elf' već 16 godina ne zna za pobjedu nad Talijanima

Na SP-u 2006. u polufinalu je Italija izbacila Njemačku koja ih već 16 godina nije pobijedila. Nije ni danas, samo 1-1 iako su vodili. Klose je zabio nakon 16 minuta, ali je izjednačio Rossi devet minuta prije kraja.

Idi na 24sata

Komentari 151

  • _Barca_ 12.02.2011.

    dosta svađe zna se koje najbolji, messi

  • bogomdan 12.02.2011.

    Ma kaj vam je jbt sad je kalinic postao novi šuker ne igra bez veze u bleckburnu..pardon ne igra hahhaa!!!!

  • HondaDriver 11.02.2011.

    Pogledaj kako radi index! http://indexhr.net/

Komentiraj...
Vidi sve komentare