To je to što me zanima!

Messijev djed kritizirao svog unuka: "Izgleda slabo i ne trči"

Iako je na vrhu ljestvice strijelaca Svjetskog prvenstva u Brazilu s četiri gola, Lionel Messi ne zadovoljava sve kritičare. Nevjerojatno, jedan od njih njegov je rođeni djed
Vidi originalni članak

Leo Messi nema baš najveću podršku u svojoj obitelji. Naime, njegov ga je vlastiti djed kritizirao komentirajući njegove nastupe za Argentinu na Svjetskom prvenstvu.

- Iskreno govorim, izgleda pomalo slabo. Ne trči onako kako je navikao - izjavio je Antonio Cuccitini, Messijev djed s majčine strane.

Četverostruki osvajač Zlatne lopte u grupnoj je fazi Mundijala zabio četiri gola; po jedan Bosni i Hercegovini i Iranu te dva Nigeriji. No za njegovog djeda to nije dovoljno.

Ne dominira kao u Barceloni

- U Španjolskoj je sjajan, ostavlja sva 22 igrača u vrtoglavici. No sada ne trči, nisam baš uvjeren u to - ističe Cuccitini.

Brine ga povraćanje njegova unuka koje se događalo u nekoliko navrata, no unatoč svemu predviđa poboljšanje igre u nokaut-fazi SP-a. Idući ispit 'gauchosa' u utorak je reprezentacija Švicarske.

- On nije Bog koji može sve učiniti. Podići će svoju igru u sljedećim utakmicama - zaključio je Cuccitini.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 30.06.2014.

    Čuj te ovo, nije dobar?! Pa čovjek je spasio Argentinu u sve tri utakmice i ako ovako nastavi, vidim ih u finalu, svaka mu čast....... Ako nisu zadovoljni sa njim, neka ga daju Hrvatskoj.

  • kamen sa srca 29.06.2014.

    Opet navodno djed rekao:-)

  • beso_zg 28.06.2014.

    messi moze hodat 89 minuta i onda bljesnut u zadnjoj minuti i rijesit utakmicu.. zato je poseban

Komentiraj...
Vidi sve komentare