To je to što me zanima!

Messi ekskluzivno: Za svjetski naslov u Brazilu dao bih sve!

SP JE SAN Pamtim baš svih 19 trofeja koje sam osvojio, svi su dragi, ali sanjam o naslovu prvaka svijeta. Još mi to nedostaje da mogu reći da sam osvojio sve
Vidi originalni članak

Vjerojatno je najveći nogometaš svih vremena, no Leo Messi uopće ne djeluje tako. U Monte Carlu se iskreno veselio što je Andres Iniesta postao najbolji igrač Europe. 

Svaki trofej mi je važan, ne pada mi na pamet izdvajati neki, 5 puta je bio prvak Španjolske, 3 puta Europe

- Mogu li biti još bolji nego lani? Iskreno, ne znam. Svake sezone želim napredovati, otići još korak dalje, a moje igre najbolje govore o tome koliko u tome uspijevam - govorio je čudesni Messi u Monte Carlu samo za odabrane medije, među kojima su bila i 24sata.

I dalje skroman, gotovo sramežljiv. Od njega je nemoguće čuti bombastične rečenice.

Iz dana u dan pokušavam biti sve bolji. Moje igre govore uspijevam li, prošle sezone ukupno je zabio 82 gola

- U skupini Lige prvaka ove smo sezone sa Celticom, Spartakom i Benficom, a to znači da nam neće biti nimalo lako. Uostalom, u Ligi prvaka nema lakih protivnika - kaže Messi, koji je lani u Ligi prvaka zabio 14 golova u 11 utakmica.

Ove sezone finale je opet na Wembleyu, na kojem je Barcelona u svibnju 2011. osvojila Europu. Messiju je to bio treći naslov prvaka.

- Uvijek je lijepo igrati na Wembleyu, poseban je to stadion, no imamo mi i puno jači motiv. Prošle sezone ostali smo bez naslova i želimo to ispraviti - kazao je Messi.

Osvojio je 19 titula u seniorskom nogometu, ali jednu važnu još nije.

Wembley je dodatni motiv, ali daleko smo mi još od finala Lige prvaka, respektira Spartak, Celtic i Benficu

- Sanjam naslova svjetskog prvaka s Argentinom! Sve svoje trofeje pamtim i svi su mi dragi, ali bez toga ne mogu reći da sam sve osvojio. Kad bih barem uspio u Brazilu... - poželio je veliki Leo.

‘Iniesta je apsolutno zaslužio biti najbolji!'

Presretan sam što je Uefa proglasila Andresa najboljim. Nevjerojatno je što je sve uspio napraviti u karijeri i zato mislim da je apsolutno zaslužio ovu nagradu, rekao je Messi, koji se s Iniestom i privatno često druži.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • The Real Man 03.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • polo60 03.09.2012.

    Veliki igrač a još veči gospodin FORCA LEO MESI.

  • Vergil 02.09.2012.

    Argentina: Messi, Aguero, Tevez, Higuain - Ubice Pored njih, Pastore, Mascherano, Lavezzi... Kao sto su drugi rekli, previse igraca na slicnim pozicijama. Odbrane ni za lijeka. Skoro savrsena repka, ali skoro. Spanija je trenutno (ne)dodirljiva, ali za sve, potrebna je sreca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare