To je to što me zanima!

Messi i Neymar se i dalje čuju: 'Imamo grupu na WhatsAppu'

Poraz od Liverpoola je bolio, ali naučio sam se nositi s time na drugačiji način. Kada je Tiago rođen 2012. godine shvatio sam da su prioriteti drugačiji i da nije sve u ishodu utakmice, kaže Messi
Vidi originalni članak

Barcelonina zvijezda Lionel Messi još uvijek je u kontaktu s bivšim suigračem, danas članom PSG-a, Neymarom. Argentinac je u razgovoru za Fox Sports Argentina otkrio da ima zajedničku grupu s Brazilcem i suigračem Luisom Suarezom te da se čuju na dnevnoj bazi.

- Da, imamo zajedničku grupu na WhatsAppu - Suarez, Neymar i ja. Neymar je fenomen i da, još uvijek smo u kontaktu - otkrio je Argentinac.

Messi je ove sezone opet rušio brojne rekorde... Dao je 36 golova u La Ligi i bio je najbolji strijelac prvenstva treću godinu zaredom. Rekordni šesti put osvojio je trofej 'Pichichi' te je peti put u karijeri u jednoj sezoni dao 50 golova.

No, dobru individualnu sezonu zasjenio je poraz od Liverpoola u Ligi prvaka, koji je nakon fantastičnih 4-0 u uzvratnoj utakmici nadoknadio zaostatak od 3-0 iz prve. Liverpool danas u 21 sat igra finale protiv Tottenhama.

- To je bila sramota, to što se dogodilo u Liverpoolu. Radili smo smiješne pogreške. Nije tu ništa bio kriv trener, Liverpool nas je nadišao u stavu, radili smo glupe pogreške. A kada su zabili, odmah smo se sjetili Rima... - rekao je Messi.

'Nogomet nije najvažnija stvar'

Iako je najbolji igrač svijeta trenutno i predstavlja pojam nogometa za mnoge ljude, pogotovo klince koji tek dolaze i Messi im je uzor, sam Argentinac ističe da što je stariji to više shvaća da ima bitnijih stvari u životu.

Sa suprugom Antonellom ima tri sina - Thiaga, Matea i Ciru. Kaže da mu je očinstvo promijenilo pogled na život.

- Poraz od Liverpoola je bolio, ali naučio sam se nositi s time na drugačiji način. Kada je Tiago rođen 2012. godine shvatio sam da su prioriteti drugačiji i da nije sve u ishodu utakmice. Jako boli izgubiti, ali kada dođem kući supruzi i djeci sve prođe.

- Prije toga, znao sam doći kući, zaključao bih se i bio na samo. Nekada nisam ni jeo. Sada je drugačija situacija i imam dužnost sjesti za stol sa svojom djecom. Još uvijek patim, ali na drugačiji način - zaključuje Argentinac.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • cirkus78 02.06.2019.

    Jesu dečki iz grupe gledali zajedno finale LP na telki.nadamo se da će naš novinar saznati kod koga...

  • Katalonski lopovi 01.06.2019.

    Nikad vi sa Valverdeom necete osvojiti ligu prvaka,bit ce jos blamaza

  • Joker123 01.06.2019.

    CR7 G. O. A. T.

Komentiraj...
Vidi sve komentare