To je to što me zanima!

Messi ide Ronaldovim putem: Prihvatio je ponudu Saudijaca?

Messi je u 71 utakmici za PSG zabio 31 gol uz 34 asistencije, ali nije osvojio Ligu prvaka, što mu je bio glavni cilj. Arapi mu nude ogroman novac, prema navodima čak duplo više nego Cristianu Ronaldu
Vidi originalni članak

Lionel Messi (35) na kraju će sezone napustiti PSG, a karijeru će nastaviti u Saudijskoj Arabiji, tvrdi francuski AFP.

- To je gotova stvar. Messi će igrati u Saudijskoj Arabiji, rekao nam je izvor uz uvjet da ostane anoniman - piše AFP.

Već je neko vrijeme javna tajna da Messi neće nastaviti karijeru s PSG-om. U lipnju mu ističe ugovor i nakon dvije će godine napustiti Pariz. U ponedjeljak je pariški klub ipak oprostio Messiju i dozvolio mu povratak na trening nakon što je prošlog tjedna suspendiran jer je bez dozvole kluba otputovao upravo u Saudijsku Arabiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Messija želi dovesti i Barcelona. Argentinski čarobnjak u Kataloniji je proveo skoro cijelu karijeru, ali i život. Barcelonu smatra svojim domom, a klub ga želi ponovno dovesti. Ali Barcelona nije u idealnim financijskim uvjetima i Messiju će ponuditi manju plaću nego što trenutno ima u PSG-u.

Arapi mu mogu ponuditi puno više

A prema navodima AFP-a Messi bi trebao dobiti vrtoglavi iznos u Saudijskoj Arabiji. Podsjetimo, Cristiano Ronaldo (38) u siječnju se pridružio saudijskom Al-Nassru, a dolazak Messija označio bi novi početak velikog nogometnog rivalstva.

Prema ranijim navodima, Messi bi se priključio Al-Hilalu. Saudijci žele imati najbolju nogometnu ligu na svijetu. Nude velike novčane svote slavnim nogometašima, a Ronaldo i Messi već imaju ambasadorsku ulogu u zemlji.

Tako promoviraju zemlju koja trenutno čini sve što može kako bi dobila domaćinstvo za Svjetsko prvenstvo 2030. Al-Hilal prema mnogim izvorima nudi Messiju plaću od 400 milijuna eura godišnje.

Demantirao glasine

Jorge Messi, otac i agent argentinskog nogometnog čarobnjaka, demantirao je te glasine u ime legendarnog nogometaša.

- Lionel nije ništa dogovorio s nijednim klubom za iduću godinu. Odluka neće biti donesena prije nego Leo završi ligu s PSG-om. Kada završi sezona bit će vrijeme da se analiziraju ponude i onda ćemo odlučiti - stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Ivica sk 09.05.2023.

    Tamo jedino i moze igrati

  • žkime 09.05.2023.

    Žele imati najbolju ligu na svijetu kupujući skoro 40-godisnjake.

  • RedDoor 09.05.2023.

    Vidjeti ćemo na kraju što će biti istina. Ali s jedne strane imaš Modrića, još dvije godine stariji, želi igrati na top nivou do kraja. S druge strane Messi sigurno ima u sebi bar još sezonu, dvije nogometa na visokoj razini i razmišlja o nekim egzotičnim ligama izgleda. Mislim da bi mu neki najbolji kraj bio godina u Barceloni, pa onda u neku egzotičnu ligu ili Argentinu. Lik je zaradio cca milijardu eura izgleda, što mu je jednu sezonu odigrati za Barcelonu za par milijuna, kad će to kompenzirati bogatim sponzorima sa strane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare