To je to što me zanima!

Messi izgubio živce, pljusnuo suparnika i zaradio prvi crveni u Barci: Bilbao osvojio Superkup!

Bilbao je uzeo Superkup, ali večer je pripala Lionelu Messiju. Ne događa se svaki dan da po mnogima najbolji igrač svijeta dobije crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača i to prvi u dresu Barcelone!
Vidi originalni članak

Nogometaši Athletica Bilbaa pobjednici su ovosezonskog španjolskog Superkupa nakon što su u finalu u nedjelju u Sevilli svladali Barcelonu s 3-2 (2-2, 1-1) nakon produžetka u ludoj utakmici.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi tehnicira WC papirom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Barcelona je vodila s 1-0 i 2-1 golovima Griezmanna iz 41. i 77. minute, no Bilbao je uspio izjednačiti prvo preko preko De Marcosa u 42. pa Villalibrea u 90. minuti, da bi u dodatnih 30 minuta Inaki Williams golom u 93. osigurao preokret i trofej baskijskoj momčadi.

Za Athletic je ovo treći naslov u Superkupu, nakon 1984. i 2015. godine, a do njega je stigao svladavši u polufinalu u četvrtak Real Madrid te u finalu Barcelonu. Sjajan uspjeh baskijske momčadi, a Ronald Koeman još je jednom ostao kratkih rukava i propustio osvojiti prvi trofej s Barcelonom.

No, večer je svakako pripala Lionelu Messiju. Ne događa se svaki dan da po mnogima najbolji igrač svijeta dobije crveni karton i to zbog udaranja protivničkog igrača!

Ustvari, Messi je, nevjerojatno, dobio prvi crveni karton u dresu Barcelone! U 752 nastupa za 'blaugranu' nikada u karijeri nije dobio dva žuta kartona iako ih je skupio 78, a niti jednom mu sudac nije pokazao izravni crveni karton. Sve do večeras kada je izgubio živce i pljusnuo suparnika.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video prekršaja možete pogledati OVDJE.

Nakon provjere VAR-a u 120+1', sudac Jesus Gil Manzano postao je prvi u Španjolskoj koji je isključio Messija!

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video provjere VAR-a i izravni crveni karton Messiju možete pogledati OVDJE.

Što se tiče Argentine, Messi je u dresu nacionalne vrste dva puta pocrvenio - jednom u Copa Americi protiv Čilea i jednom u prijateljskoj utakmici protiv Mađarske na svojem debiju za reprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • 18.01.2021.

    leo gdjesi svaku bitnu utakmicu

  • 18.01.2021.

    Ibra ga je najbolje opisao, mali diktator..Dok se Barca ne riješi njega, Lagleta, Albe i Busquetsa nema od njih ništa..svi oni su bili dobri dok je Xavija i Inieste bilo srediti, tek nakon toga se vidi kakvi su to panjevi zapravo. Messi u knock out fazi LP u gostima ne zna kako gol izgleda, na Nou Campu nešto odigra i to je to, Alba najgori bek u povijesti kada je defanziva u pitanju a Busquets i Langlet dva najsporija igrača koji su hodali terenima.

  • 18.01.2021.

    Dobra utakmica , zaslužili jesu , nema veze crveni na kraju , Messi je bio izritiran vidio da će izgubiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare