Obavijesti

Sport

Komentari 60

Messi izgubio živce, pljusnuo suparnika i zaradio prvi crveni u Barci: Bilbao osvojio Superkup!

Messi izgubio živce, pljusnuo suparnika i zaradio prvi crveni u Barci: Bilbao osvojio Superkup!

Bilbao je uzeo Superkup, ali večer je pripala Lionelu Messiju. Ne događa se svaki dan da po mnogima najbolji igrač svijeta dobije crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača i to prvi u dresu Barcelone!

VIDEO

Nogometaši Athletica Bilbaa pobjednici su ovosezonskog španjolskog Superkupa nakon što su u finalu u nedjelju u Sevilli svladali Barcelonu s 3-2 (2-2, 1-1) nakon produžetka u ludoj utakmici.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi tehnicira WC papirom

Pokretanje videa...

Leo Messi tehnicira WC papirom 00:19

Barcelona je vodila s 1-0 i 2-1 golovima Griezmanna iz 41. i 77. minute, no Bilbao je uspio izjednačiti prvo preko preko De Marcosa u 42. pa Villalibrea u 90. minuti, da bi u dodatnih 30 minuta Inaki Williams golom u 93. osigurao preokret i trofej baskijskoj momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Spanish Super Cup Final - FC Barcelona v Athletic Bilbao

Za Athletic je ovo treći naslov u Superkupu, nakon 1984. i 2015. godine, a do njega je stigao svladavši u polufinalu u četvrtak Real Madrid te u finalu Barcelonu. Sjajan uspjeh baskijske momčadi, a Ronald Koeman još je jednom ostao kratkih rukava i propustio osvojiti prvi trofej s Barcelonom.

Spanish Super Cup Final - FC Barcelona v Athletic Bilbao

No, večer je svakako pripala Lionelu Messiju. Ne događa se svaki dan da po mnogima najbolji igrač svijeta dobije crveni karton i to zbog udaranja protivničkog igrača!

Ustvari, Messi je, nevjerojatno, dobio prvi crveni karton u dresu Barcelone! U 752 nastupa za 'blaugranu' nikada u karijeri nije dobio dva žuta kartona iako ih je skupio 78, a niti jednom mu sudac nije pokazao izravni crveni karton. Sve do večeras kada je izgubio živce i pljusnuo suparnika.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video prekršaja možete pogledati OVDJE.

Spanish Super Cup Final - FC Barcelona v Athletic Bilbao

Nakon provjere VAR-a u 120+1', sudac Jesus Gil Manzano postao je prvi u Španjolskoj koji je isključio Messija!

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video provjere VAR-a i izravni crveni karton Messiju možete pogledati OVDJE.

Što se tiče Argentine, Messi je u dresu nacionalne vrste dva puta pocrvenio - jednom u Copa Americi protiv Čilea i jednom u prijateljskoj utakmici protiv Mađarske na svojem debiju za reprezentaciju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu