To je to što me zanima!

Messi je ovim potezom naslutio kraj karijere u dresu Argentine

Nakon loše igre na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Messi se navodno htio oprostiti, ali zbog poštovanja prema Claudiu Tapiji, predsjedniku Argentinskog nogometnog saveza, promijenio je odluku...
Vidi originalni članak

Lionel Messi je, u dogovoru s privremenim izbornikom Argentine, Lionelom Scalonijem, odlučio da do kraja ove godine neće igrati za argentinsku nacionalnu vrstu, prenosi Tntsportsla riječi novinara Hernana Castilla.

Nakon loše igre na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Messi se navodno htio oprostiti, ali zbog poštovanja prema Claudiu Tapiji, predsjedniku Argentinskog nogometnog saveza, promijenio je odluku. Sa Scalonijem se dogovorio da ove godine neće igrati za Argentinu. 

Što slijedi, ne zna se. Messi je opcije ostavio otvorene baš zbog dobrog odnosa s Tapijom. Pitanje je i kakav će status u momčadi imati i nakon eventualnog povratka. Njegova sudbina u dresu Argentine je neizvjesna. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ant_man93 16.08.2018.

    mislim da je to jako dobar potez messija. Jako kolegijalan prema sebi i prema kolegama iz reprezentacije. On je vrhunski igrac, ali jednostavno nije stvoren za nijedan sustav van barcelone. I zato njegov autoritet jako usporava argentinu. Vjerujem da ce njegovim umirovljenjem argentina postat jedan od favorita za sva natjecanja u kojima sudjeluju

  • jure11 15.08.2018.

    svi zapamtite,kad mesi ode ca iz argentine,tada ce biti 3 puta jaca ekipa

  • jure11 15.08.2018.

    bjezi bjezi hahahah kukavica

Komentiraj...
Vidi sve komentare