To je to što me zanima!

Messi kao na igrici: Brutalno je posramio ljutog gradskog rivala

Način na koji Leo igra je takav kao da koristi Playstation. Radije bih da je Messi dao gol umjesto da sam ja zabio drugi, ona akcija je bila spektakularna i htio sam da je on završi, rekao je Suarez
Vidi originalni članak

U katalonskom derbiju očekivana pobjeda pripala je Barceloni. Na svom Camp Nou razbili su gradskog rivala Espanyol 4-1 u sklopu 16. kola španjolske Primere.

Kako to obično biva, svaka utakmica 'blaugrane' nosi neku posebnu pozadinsku priču zahvaljujući majstorima lopte poput Inieste, Neymara, Suareza i Messija.

Ako Leo ima posebnu večer, onda je to prekrasno za nogomet. Baš takva dogodila se jučer, Messi je odlučio ubaciti u 'brzinu više'.

Dva gola ljutom gradsku rivalu zabio je Luis Suarez, po jedan su dodali Jordi Alba i Leo Messi. Bila je to ponajbolja utakmica argentinskog čarobnjaka u dresu Barce ove sezone, a nogometni svijet i dalje bruji o potezu iz 67. minute.

VIDEO

Leo je nanizao četvoricu protivničkih igrača takvom lakoćom da to izgleda kao da ste uradili na igri i to na najlakšoj razini.

Uspio je poslije svega i šutirati, a taj udarac obranio je gostujući golman, no onda je natrčao ubojiti Urugvajac Suarez i zabio. Zatim je priznao:

- Način na koji Leo igra je takav kao da koristi Playstation. Možete vidjeti da je sretan. Radije bih da je Messi dao gol umjesto da sam ja zabio drugi, ona akcija je bila spektakularna i htio sam da je završi.

Doista, privilegija je gledati ovakvog genijalca, a putem društvenih mreža fanovi su odmah požurili se narugati nemoćnim braničima Espanyola.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • sarkastik76 24.12.2016.

    gleda sam maradonu i bija je strašan, ali ne dug period ka messi, ronalda su uništile ozljede u najboljim godinama, zidan je bija dobar, ali meni osobno nije bija drag, cr je vrhunski igrač, ali svi oni su iza messia. ono šta messi radi, radija je samo maradona, ali puno vremenski kraće. zato je messi no1.

  • Boki8 19.12.2016.

    Messi sta kazati. Decko je madzionicar niko kao Messi najblize sto mu je mogao parirati u nekim segmentim je ronaldinjo ali kad je bio u naj naj formi a to su bili kratki periodi. Ali u dansnje vrijeme najblize ko mu moze parirati ili bar doci blizo je Iniesta.

  • cityzent 19.12.2016.

    bio je, je i ostat ce jedan od legendi nogometa stvarno mi je zao sto nije dovrsio tu akciju a i ovo je jedan od dokaza da je MESSI bolji od ronalda

Komentiraj...
Vidi sve komentare