To je to što me zanima!

Messi: Ma radije sam na klupi nego da me trener vadi iz igre

Puno je utakmica neizvjesno do kraja, a i otvara se više prostora jer suparnički su igrači umorniji što utakmica odmiče. Zato radije uđem s klupe i uživam u igri, nego da izađem pa propustim ono najbolje
Vidi originalni članak

Baš ne volim kad me trener vadi iz igre, otkrio je Lionel Messi u razgovoru za TyC.

Argentinski i Barcelonin as objasnio je zanimljiv kut u sezoni u kojoj zbog ozljeda igra puno manje nego što je navikao.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Radije počnem na klupi pa uđem, i zapravo manje vremena provedem u igri, nego da sam zamijenjen tijekom utakmice.

Potom je argumentirao:

- Puno je utakmica neizvjesno do kraja, a i otvara se više prostora jer suparnički su igrači umorniji što utakmica odmiče. Zato radije uđem s klupe i uživam u igri, nego da izađem pa propustim ono najbolje.

Messi je ove sezone odigrao samo sedam utakmica (propustio ih pet) i 480 minuta, što je svega 44,4 posto. Ima po tri gola i asistencije.

'ON JE FENOMEN' Leo Messi: Ronaldo je najbolji napadač kojeg sam ikada vidio

Eh sad, dvaput je ušao u igru s klupe i ni jednu od tih utakmica Barca nije dobila!? U remiju 0-0 u Dortmundu u Ligi prvaka odigrao je zadnjih nešto više od pola sata, a u porazu 2-0 od senzacionalnog lidera La Lige Granade ušao je u poluvremenu. Zamijenjen je, pak, bio u poluvremenu pobjede nad Villarrealom 2-1, zbog ozljede.

Gledajući cijelu karijeru u Barceloni, 82 je puta ulazio s klupe, a 70 puta je bio zamijenjen.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Drž Nedaj 29.10.2019.

    Danilo, zajeba si sa samo u jednom...naime, njegovo (ka i svakog drugog pojedinca) da govori šta oće....sad bi se dalo raspravljat kako neki kad izgovore isto ka i drugi to ima različitu težinu....ali u demokraciji (bar bi tako tribalo bit 😂😂😂) svi imaju pravo na osobni izražaj Po meni je stvar trenera da to zaustavi, ako ide na kontru ekipe, ukoliko je jači od onoga šta izjavljuje Virujen da ti to elegantno riješavaš, za svoju ekipu, sa obzirom da si daješ za pravo kritizirati jednog od najboljeg profesionalnog sportaša svih vremena istog sporta kojeg si i ti dio, ali u najboljem mogućem slučaju, na nivoju puno ispod njega. Osobno mislim ti je top domet amaterska razina, na kojoj sam i ja. Bez uvrede 😉

  • Matek podravec u Irskoj 29.10.2019.

    Legenda

  • Danilo Ignacije Pribićević 29.10.2019.

    tvoj je da igras i sutia a ne da treneru sugeriras sto i kako. tlak mi odma skoci kad vidim igrace koji misle da znaju vise od trenera. i sam treniram decke iz skladista konzuma tako da dobro znam kako je trenerima i pod kakvim su pritiskom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare