To je to što me zanima!

Messi na audijenciji kod pape: Ovo je posebnije od nogometa

'Ponosan sam što sam bio kod pape, pogotovo što je Argentinac. Nogomet me odveo po cijelom svijetu, na nevjerojatna mjesta, ali ovo je bilo nešto nezaboravno'
Vidi originalni članak

Najbolji igrač svijeta Leo Messi sa svojim suigračima iz argentinske reprezentacije boravi u Rimu u kojem ih u srijedu čeka prijateljska utakmica protiv Italije. Napadač Barcelone prilikom posjeta vječnom gradu nazočio je audijenciji kod poglavara Katoličke crkve pape Franje I. u Vatikanu.

- Bio je ovo poseban dan. Ponosan sam što sam bio kod pape, pogotovo što je Argentinac. Nogomet me odveo po cijelom svijetu, na nevjerojatna mjesta, ali ovo je bilo nešto posebno i nezaboravno - rekao je Messi, koji je na audijenciji prisustvovao s kompletnim stožerom Argentine i Italije.

- Odgovoran sam da budem dobar primjer na travnjaku i izvan njega. Najbolji način je učiniti to već sutra kako bi se na pravi način nastavio današnji dan. Nadamo se dobroj utakmici i dobroj zabavi - rekao je Leo, koji ipak neće nastupiti na utakmici jer ozljedu još nije sanirao.

Društvo u Vatikanu pravio mu je golman 'azzurra' Gianluigi Buffon.

- Jedina stvar koja se može reći da je ovo poseban dan koji će ostati zauvijek u našim mislima i srcima - izjavio je Gigi.

Italija i Argentina utakmicu u čast papi igraju sutra na Olimpijskom stadionu u Rimu u 20.45 sati.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • kamujikobajaši 14.08.2013.

    pa dobro a što je papa rekao????????????

  • naQteN8 14.08.2013.

    Football takes me many places; hot places,cold places...

  • ro-pe 13.08.2013.

    E moj Messi da ti nije Xavia i Inieste...

Komentiraj...
Vidi sve komentare