To je to što me zanima!

Messi nakon čarolije: Stvarno sam zabio spektakularan gol!

Djelovali smo malo ugušeno jer smo ušli u njihov način igre na kontranapade, no najvažnije je da nisu zabili gol i premda su nas stalno pritiskali nisu stvorili puno velikih šansi, rekao je Messi...
Vidi originalni članak

Leoooo Messsiiii, Leoo Messsiii, skandirali su navijači Barce na Camp Nou. Pa kako mu i ne bi skandirali. Čovjek je nakon silnih majstorija zaslužio i ogromni kip na centru igrališta. Barcelona je pobijedila Liverpool 3-0 i stigla na korak od finala.

Sjajni solo prodor pa onda i eurogol za potop Liverpoola. Leo je opet pokazao da ne smijemo ni na trenutak pomisliti da je nestao, jer on će se uvijek pojaviti i napraviti neku magiju. Tako je i ovaj put bilo. Liverpool je dominirao, a onda je Messi odveo Barcu s dva gola na korak od finala.

NAKON VELIKE POBJEDE Raketa s Messijem: Hvala vam na podršci, idemo po taj trofej

- Dembele je imao strašnu šansu na kraju i tih 4-0 bilo bi puno značajnije nego 3-0. I ovo je dobar rezultat, ali ništa još nije gotovo. Idemo na teško gostovanje. No sretni smo jer smo odigrali odlično. Djelovali smo malo ugušeno jer smo ušli u njihov način igre na kontranapade, no najvažnije je da nisu zabili gol i premda su nas stalno pritiskali nisu stvorili puno velikih šansi.

VIDEO: PREKRASNI SLOBODNJAK Magični Leo! Svoj prvi i 600. gol za Barcu dao prvog svibnja

Za nevjerojatan gol iz slobodnjaka za 3-0, rekao je:

- Bio je stvarno spektakularan, a malo sam imao i sreće. 

Tijekom utakmice mogli su se čuti zvižduci kad god bi Coutinho imao loptu. Na taj način su navijači Barce dali do znanja brazilskoj zvijezdi da neće tolerirati njegova loša izdanja.

- Ključni su trenuci sezone i nije vrijeme da se ikoga kritizira. Ružno je vidjeti da suigraču tako zvižde, moram biti zajedno u svemu - rekao je Messi na tu temu.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • the devil 04.05.2019.

    A kako si zaradio slobodnjak? Sa laktom u glavu liverpoolovog igrača!!!! Bravo majstore!!!

  • knoro-6 02.05.2019.

    Treba bit objektivan Barcelona je ove godine strasna i ima srece podosta Ali Liverpool i ove godine ni mako srece nema prvo ova utakmica pa bod u premier ligi, vrtiti Ce se i njima nekad siguran sam u to Inače Barcelona osvaja to je vec pa sigurno

  • Kalelarga 02.05.2019.

    Ljigavci i cr i lessi, ali tko god utrpa englezicima neka ga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare