To je to što me zanima!

'Messi neće ostaviti trag u PSG-u, on je dijete drugog kluba...'

Dres PSG-a nosili su mnogi veliki igrači. Bili su tu Rai, Luis Fernandez i mnogi drugi, a Messi trenutno ne može u istu rečenicu s velikanima PSG-a, misli bivši igrač PSG-a Jerome Rothen
Vidi originalni članak

Prošlo je gotovo pola godine otkako je Lionel Messi potpisao za Paris Saint-Germain, ali Argentinac i dalje na terenu ne dostavlja ono što se očekivalo od takve nogometne veličine. Pa i s 34 na leđima.

'LEO JE NAJBOLJI' Messi, može fotka? Lovro Majer dobio uspomenu za cijeli život DOBILI RENNES Mbappé u sudačkoj nadoknadi zabio za slavlje protiv Majera

Svega dva gola u francuskom prvenstvu u 14 nastupa kazuju ukratko da se još nije priviknuo na novo okruženje, da traži lakoću i magiju kojom je nosio Barcelonu, ali čekat će ga u Parizu koliko god treba. Jer to je Messi. Unatoč najslabijim brojkama u karijeri.

Neki, međutim, smatraju da velike i značajne u PSG-u neće ni ostvariti...

- Messi neće ostaviti trag u PSG-u. On je dečko drugog kluba koji je njegov život, kao i grad - misli Jerome Rothen, bivši igrač pariškog kluba.

- Smatram da neće ostaviti trag poput Zlatana Ibrahimovića iako je PSG-ova povijest kratka i nikad ne znate što će se dogoditi. Dres PSG-a nosili su mnogi veliki igrači. Bili su tu Rai, Luis Fernandez i mnogi drugi, a Messi trenutno ne može u istu rečenicu s velikanima PSG-a.

Ugovor Messi na Parku prinčeva ima do ljeta 2023. godine... Vremena? Za takvog igrača i nije malo da demantira Rothena.

RONALDO, A VIDI NAS Messi ima Ferrari od 32 milijuna eura, Zlatan ne pere svoje aute

Idi na 24sata

Komentari 10

  • PornoCarica 15.02.2022.

    pa ni ne treba. on je najveci igrac u povesti fudbala.

  • Skychaser 15.02.2022.

    Dobro kaže.

  • BLAŽENI ALOJZIJE STEPINAC 15.02.2022.

    Nema od njega ništa kao ni od Ronalda, oni se ponašaju kao žene njihovih godina kada neću da priznaju da dolaze mlađe, utegnutije i sa više želje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare