To je to što me zanima!

Messi ostao bez svega! Nema ga ni u idealnoj momčadi Cope

Messi je tijekom Copa Amerie kritizirao suce i organizatore za namještanje natjecanja, a nakon što je Argentina osvojila treće mjesto, odbio je uzeti svoju medalju. Sada je ostao bez mjesta u idealnoj postavi
Vidi originalni članak

Lionel Messi ostao je bez trofeja s Argentinom, nema ni brončanu medalju jer ju je odbio primiti, a sada za njega nije bilo mjesta ni u idealnoj postavi Copa Americe.

Argentina je na prvenstvu završila treća, a u idealnoj momčadi od Messijevih suigrača tamo je našao svoje mjesto samo Paredes. Prvak Brazil ima pet svojih predstavnika - Alissona, koji je na čitavom prvenstvu primio samo jedan gol i to iz penala u finalu, tu su i Thiago Silva, Dani Alves, Arthur te Everton.

Messi optužio za namještanje, prijeti mu dvogodišnja suspenzija

Podsjetimo, Messi je nakon utakmice za treće mjesto protiv Čilea javno prozvao krovnu južnoameričku nogometnu federaciju Conmebol i poručio kako je sve namješteno da Brazil osvoji naslov prvaka. On je na toj utakmici isključen već u prvom poluvremenu, a ranije u kritikama nije štedio suce.

- Dobio sam crveni karton zbog svojih prijašnjih riječi o sucima na ovom prvenstvu. To je sramotno. Nisam htio uzeti medalju za treće mjestu jer ne želim biti dio korupcije - rekao je Messi kojemu je posebno zasmetao poraz u polufinalu od Brazila tijekom kojeg Argentini nisu dosuđena čak dva penala.

ARGENTINAC JE LJUT Leo Messi odbio uzeti medalju na Copi: Neću biti dio korupcije

TVRDE ŠPANJOLCI Lionelu Messiju zbog vrijeđanja prijeti dvogodišnja suspenzija!

- Ne sumnjam da će Brazil biti prvak, sve je to namješteno. Uvijek govorim istinu, bez obzira na sve. Tako sam mirniji jer ne vidim smisao laži, a uostalom ne moram ni previše govoriti jer se sve jasno vidjelo kroz cijelu Copu - jasan je bio kapetan Argentine.

Pojavila se informacija i da bi Messi mogao žestoko odgovarati zbog svojih riječi. Naime, Conmebol ga želi suspendirati na dvije godine u svim natjecanjima pod njihovim patronatom. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • branimir220250 12.07.2019.

    Mesi ne trpi poraze, i nemože ih podnjeti sportski. Sjetimo se rusije , ksda su izgubili protiv hrvatske , otišao je bez pozdrava, na prihateljskoj tekmi u zagrebu kada je modrić debitirao za hrvatsku isto je to napravio. Veliki nogometaš a karakter nula😎😎

  • Logčno 10.07.2019.

    Po komentarima se najbolje vidi koliko večina ima ograničene mozgove bez elementarne logike. Ovdje se ne radi o tome jeli Messi, ili neki drugi igrač zaslužio mjesto u toj postavi i šta je bilo "2009" ili "ko je koga pokrao u UCL i kada" !? Ovdje se radi da su organizatori Cope korumpirani zajedno sa federacijom i da se kažnjavaju igrači ako se "usude" progovorit o istini i činjenicama koje je vidio cijeli svijet. Na ovoj Copi su suci pomoću VAR-a provjeravali sve živo, žute kartone, kornere, krvna zrnca, poništavali golove (Urugvaju 3 gola), provjeravali OČIGLEDNE penale, itd. Jedino u polufinalu Argentine i Brazila nije provjeravano NIŠTA, NITI JEDNA SPORNA SITUACIJA, a protiv Čilea sudac nije ni pomislio da PROVJERI incident Medel - Messi u kojem su obojica MAKSIMALNO zaslužili žuti karton, direktni crveni je za ovaj incident PRETJERANO SMIJEŠAN !? Ograničeni mozgovi nisu u stanju shvatit poantu članka ....

  • 10.07.2019.

    Kada ga je pomogao Ovrebo nije govorio o kradji...kada ga je pomagao onaj coravi njemac od dva metra i pokrao PSG onda isto nije bilo svadje...tekmu sam gledao,po meni arg ostecena za penal ali se to ne moze usporedit sa pogirancima Barci!! Sramota od njega....jos samo da cujemo nejmara ili suareza da se bune za simulacije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare