Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
177 komentara

Leo Messi odbio uzeti medalju na Copi: Neću biti dio korupcije

Argentinska nogometna reprezentacija je pobijedila Čile 2-1 (2-0) i tako osvojila brončanu medalju na Copa Americi. Lionel Messi isključen je u 37. minuti nakon sukoba s Medelom. Nakon toga odbio je uzeti medalju

Copa America Brazil 2019 - Third Place Play Off - Argentina v Chile
Foto: AMANDA PEROBELLI
177 komentara

Dobio sam crveni karton zbog svojih prijašnjih riječi o sucima na ovom prvenstvu. To je sramotno pa nisam htio uzeti medalju za treće mjestu jer ne želim biti dio korupcije, oštro je reagirao kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi.

Copa America Brazil 2019 - Third Place Play Off - Argentina v Chile | Autor: AMANDA PEROBELLI Foto: AMANDA PEROBELLI

Dok je Leo bio na terenu, Argentina je vodila 2-0 golovima Aguera i Dybale. No, u 37. minuti je kapetan Argentine kod izlaska lopte u gol aut malo ramenom odgurnuo kapetana na suprotnoj strani, Garyja Medela koji je tada naprosto eksplodirao. Krenuo je Čileanac u obračun s Messijem, a sudac de Vivar nije dvojio ni trenutka.

Copa America Brazil 2019 - Third Place Play Off - Argentina v Chile | Autor: AMANDA PEROBELLI Foto: AMANDA PEROBELLI Copa America Brazil 2019 - Third Place Play Off - Argentina v Chile | Autor: UESLEI MARCELINO Foto: UESLEI MARCELINO

Obojici je pokazao crveni karton, a ni jedan ni drugi kapetan nisu mogli vjerovati da se to dogodilo. Na kraju se Čile uspio približiti golom Vidala iz penala, ali 'gaučosi' su na kraju ipak uzeli broncu (2-1). Večeras se od 22 sata igra finale u kojem nastupaju domaćin Brazil i iznenađenje turnira, Peru.

ISKLJUČEN I MEDEL Leo na hlađenju: Messi u svađi s kapetanom Čilea dobio crveni

- Ne sumnjam da će Brazil biti prvak ,sve je to namješteno. Ja uvijek govorim istinu, bez obzira na sve. Tako sam mirniji jer ne vidim smisao laži, a uostalom ne moram ni previše govoriti jer se sve jasno vidjelo kroz cijelu Copu - zaključio je Messi.

Naši partneri pišu
Message