To je to što me zanima!

Messi: Ronaldo, fališ mi! A nije mi bilo lako kad si pobjeđivao...

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo su više od desetljeća najveći rivali. Jedan je zabijao i osvajao trofeje u dresu Barcelone, a drugi u dresu Real Madrida. Razdvojili su se kada je Portugalac odlučio otići u Juventus
Vidi originalni članak

Nedostaje mi Cristiano. Bilo mi je teško gledati ga kako osvaja trofeje, ali La ligi je davao prestiž, rekao je Leo Messi u gostovanju na argentinskom radiju FM Club 947. Messi ne daje intervjue tako često, a ovoga je puta sipao pohvale na račun najvećeg protivnika.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Real Madrid se nije snašao u prvoj sezoni bez Ronalda i dopustio je Barci da pobjegne na 12 prvenstvenih bodova prednosti. Katalonci se nadaju i da mogu do trofeja u Ligi prvaka, ali tu bi im najveća prepreka mogao biti opet Ronaldo koji je odveo Juventus u četvrtfinale hat-trickom protiv Atletico Madrida.

- Otkako im je stigao Ronaldo, Juventus je veliki favorit za osvajanje Lige prvaka. Utakmica protiv Atletica im je sigurno dala veliko samopouzdanje - kaže Messi koji je istaknuo nekoliko igrača koje u ovom trenutku smatra najboljima na svijetu. Na popis nije uvrstio sebe i Ronalda.

Neymara i Agüera uvrstio među najbolje

- Ne želim nikoga zaboraviti, ali po meni su najbolji Neymar, Mbappé, Hazard, Luis Suarez i Agüero. Cristiana Ronalda nisam spomenuo, njega izdvajam iz ove liste, mislim da smo nas dvojica na istom nivou.

Po pet Zlatnih lopti imaju i Messi i Ronaldo, čitavo su desetljeće dominirali svjetskim nogometom, a fantastičnom prošlom sezonom to je uspio prekinuti Luka Modrić.

'SVI MI GOVORE DA SE UMIROVIM' Messi: Teško mi je. Sin me pita zašto me razapinju u Argentini

IPHONE XS Messijev mobitel: Pozlaćen je, a vrijedi čak 140 tisuća kuna...

Messi je čitavu seniorsku karijeru u Barceloni i s klubom je osvojio četiri Lige prvaka i devet je puta bio prvak Španjolske. Ronaldo je svoj put gradio preko Sportinga i Manchester Uniteda, najveće je uspjehe imao s Realom, a ljetos je otišao u Juventus. Ukupno je sa svim klubovima osvojio pet naslova Lige prvaka, pet nacionalnih prvenstava, a Portugal je 2016. godine odveo do naslova europskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Joker123 30.03.2019.

    Pa njih dva se postuju, novinari guraju neko neprijateljstvo

  • 30.03.2019.

    Dva najveća u ovom mileniju!

  • dirk_nowitzki89 30.03.2019.

    Bravo messi na ovoj izjavi. Jos jedan dokaz da ni ti sam ne smatras da si bolji od ronalda i da znas ko je i sta je ronaldo u kojoj god ekipi igra. Nema veze, imas ti fanboyeve koji ce se za tebe svadat po portalima. U mojim ocima si s ovom izjavon jasno svima reka - ronaldo je kralj kraljeva i di on igra, ta ekipa je favorit. Hvala Leo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare