To je to što me zanima!

Leo sada lovi Raula, Barcelona 6. put u nizu barem u 1/4 finala

Pred Leom je ostao još samo Raul, ima 13 golova više, no vrijeme radi u Messijevu korist. Tek mu je 25 godina i teško je povjerovati da ga Argentinac neće prestići
Vidi originalni članak

S dva gola Milanu, Leo Messi ostao je sam na 2. mjestu ljestvice strijelaca Lige prvaka svih vremena. Do večeras je bio izjednačen s legendarnim Ruudom van Nistelrooyem, statistiku je 'podebljao' i sada je na 58 golova.

Pred njim je ostao još samo Raul, ima 13 golova više, no vrijeme radi u Messijevu korist. Tek mu je 25 godina i teško je povjerovati da ga neće prestići.

Barcelona je prolaskom u četvrtfinale ostvarila pohvalan raritet, naime, šestu uzastopnu sezonu plasirali su se minimalno u četvrtfinale LP-a. Posljednji put u osmini finala ispali su još 2007. godine, izbacio ih je Liverpool. 

Barca opet sliči na onu staru, a gdje će joj biti kraj kada se vrati trener. A vraća se vrlo brzo, već 25-og ovog mjeseca...

Idi na 24sata

Komentari 114

  • GH5858 13.03.2013.

    Jednom fenomen, zauvijek fenomen. Dokazao je da je najbolji i u najtežim situacijama i on je taj kojeg nitko više neće srušiti s trona. Jednostavno same pohvale za takvog majstora. P.S. Barcelona osvaja Ligu prvaka.

  • HarisPeštalić 13.03.2013.

    Kao da je velika stvar da je prešao Raula, pa normalno kada puca penale.

  • Frenkyy 13.03.2013.

    Mislim da je došlo vrijeme da i Barca izvuče nekog jakog protivnika u LP i da se prestanu iživljavat na ovim jadnicima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare