To je to što me zanima!

Messi se povlači ako Argentina ne osvoji naslov na Mundijalu

Leo Messi je 2016. godine najavio povlačenje iz reprezentacije, ali se na kraju predomislio. Sad je poručio da više neće igrati za "gauče" ako oni u Rusiji ne uzmu svjetski naslov
Vidi originalni članak

Argentina će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrati u skupini s Hrvatskom, Nigerijom i Islandom, a to bi moglo biti posljednje veliko natjecanje za Lea Messija u reprezentativnoj karijeri.

- Sanjam da osvajamo naslov svjetskog prvaka. Ako ne uspijemo u tome, povlačenje iz reprezentacije je jedino što mi preostaje - rekao je Messi za argentinske medije.

Leo je s Barcelonom u karijeri osvojio sve što se može osvojiti. Jedan je od najvećih nogometaša u povijesti, ali mu nedostaje pehar s reprezentacijom. Zbog toga tako silno želi da "gauči" budu najbolji u Rusiji. Prije četiri godine je Argentina u Riju izgubila od Njemačke u finalu 1-0. Messi i Argentinci su bili u suzama, sad vjeruju kako mogu otići do kraja.

Izgubio je napadač Barcelone s Argentinom i dva finala Copa Americe. Dvaput je za Messija i društvo u tim finalima bio koban Čile. Za reprezentaciju Messi igra od 2005. godine i još čeka na svoj trofej. Argentina protiv Hrvatske igra 21. lipnja u Nižnji Novgorodu. Bit će to drugo kolo naše skupine. Nadamo se kako će Messi imati slab dan. Neka svoje golove u skupini zabija protiv Islanda i Nigerije.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Veki-Zagreb 21.03.2018.

    Po imenima daleko najjaca napadacka linija koja putuje u Rusiju...svi se sprdaju kao jedva su se kvalificirali i te fore...ali skupit ce se oni....a i zdrijeb im nije los...u nasoj skupini ce biti prvi lakocom sa 7 bodova...u 1/8 finala prolaze drugog iz skupine C bez ikakvih problema...idu minimum do 1/2 finala...

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 20.03.2018.

    Neznam zasto svi tvrde da argentina nema sanse da osvoji SP??Proslo Svjetsko bili u finalu i izgubili ga u 113minuti.Kao da se prica o Tunisu ili Maroku.Nisam za Argentinu niti za Messija ali nepricajte bas budalastine.Na zadnjem Euru bi prije stavio na Island da osvaja nego Portugal kao i svi ovdje koji komentirate.Pa ako Argentina nije jedna od 3 favorita za naslov onda tko je??Staje onda Urugvaj??Engleska??Teski outsideri kojima da se poslozi malo mogu isto uzet SP kao Portugal Europsko.

  • kristijan8 20.03.2018.

    Ma daj molim vas već se neznam koliko puta povukao i oprostio i eto ga opet na terenu za repku pa tko to više vjeruje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare