To je to što me zanima!

Messi u suzama: Getafe srušio Barcelonu, Katalonci su deveti!

Utakmicu u kojoj je Barcelona imala čak 73% posjeda lopte domaćini su rješili - penalom. Zabio ga je Jaime Mata u 56. minuti. Getafe je sad drugoplasirana momčad Primere s deset bodova
Vidi originalni članak

Getafe je u šestom kolu španjolske Primere u utakmici punoj kartona svladao Barcelonu 1-0 i tako nastavio s odličnim ulaskom u sezonu.

Utakmicu u kojoj je Barcelona imala čak 73% posjeda lopte domaćini su rješili - penalom. Zabio ga je Jaime Mata u 56. minuti.

Tako se nastavio čudan dan u Španjolskoj u kojemu je Real Madrid ranije izgubio od Cadiza, što se nije dogodilo u zadnjih gotovo 30 godina.

REAL - CADIZ 0-1 Šok u Madridu: Cadiz dobio Real prvi put nakon skoro 30 godina

Barcelona je ovim porazom pala na deveto mjesto španjolske tablice, iako imaju utakmicu manje od klubova ispred sebe, a Getafe je sad drugoplasirana momčad Primere s deset bodova. Prvi je usprkos porazu Real Madrid.

Ante Palaversa nije zaigrao u ovom susretu.

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • rukvaš 18.10.2020.

    Getafe odigrao bukvalno dobro,to stoji.Barsi treba vremena da se ekipa uigra,koje sinoć gledao mogao je primijetit da se cijelu utalmicu momčad rotira.Po meni sinoć dest i pike najbolje odigrali a ostali katastrofa.Mesi igra ali nema više sa kim odigrat niti jedan dobar pas

  • Brontosaur 18.10.2020.

    Gje6 to piše da favorit baš mora pobjediti!Vidio sam mnogo takvih utakmica, s jedne strane 20 prilika promašenih a protivnik ti zabije jedinu!

  • Samarsa 18.10.2020.

    To su rezultati godina i godina loše politike u klubu, što transfer, što ostale. Messi je svoje rekao, što se Barce tice ovo ljeto, sad neka žanju što su posijali, je da je to jedna tekma i nije da će odlučiti prvenstvo, ali očito je kako će to izgledati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare