To je to što me zanima!

Messija nema, a PSG 'rudari': Teškom mukom srušili Brest

PSG je na vrhu ljestvice s maksimalnih devet bodova, tri više od Angersa i Clermonta koji imaju utakmicu manje. Brest je s dva boda na 12. poziciji
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici 3. kola francuskog nogometnog prvenstva Paris Saint-Germain je došao do treće uzastopne pobjede svladavši kao gost Brest sa 4-2 (2-1), a u pariškom sastavu još uvijek nije bilo Lionela Messija. Parižanima se priključio praktički nakon odmora i nije još spreman, no tamošnji mediji pišu kako bi mogao zaigrati sljedeći vikend u gostima protiv Reimsa.

PSG je poveo u 23. minuti pogotkom Andera Herrere, a na 2-0 je u 36. minuti povisio Kylian Mbappé. Domaći su smanjili zaostatak u 42. minuti golom Honorata, da bi u 73. minuti pogotkom Idrisse Gueyea gosti ponovno došli do dva gola prednosti. U 85. minuti Brest je preko Mounieja smanjio na 2-3 i voda je ušla u uši momčadi iz francuske prijestolnice. Domaćini su pritisnuli, nanjušili su krv i krenuli na sve ili ništa.

Pokušali su do boda, ali preveliku rupu obrani iskoristio je PSG u završnici kada je Angel Di Maria zabio za konačnih 4-2 i uništio snove domaće momčadi.

PSG je na vrhu ljestvice s maksimalnih devet bodova, tri više od Angersa i Clermonta koji imaju utakmicu manje. Brest je s dva boda na 12. poziciji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Slender 21.08.2021.

    Farmerijada

  • daninoć 21.08.2021.

    Kad još kralj dođe?😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare