To je to što me zanima!

Messijev prijatelj potpisao je za Rijeku: "Kantrida me očarala"

Velika je stvar biti u klubu kao što je Rijeka. Nadam se da ću opravdati očekivanja. Vjerujem da ću se brzo uklopiti, rekao je novi igrač Rijeke, Daniel Lucas Scaglia...
Vidi originalni članak

Daniel Lucas Scaglia (27) novi je igrač Rijeke. Argentinski veznjak potpisao je jednogodišnji ugovor s riječkom momčadi, objavio je klub na svojoj službenoj stranici. 

Scaglia je najbolji prijatelj Lionela Messija iz djetinjstva. 

- Messija poznajem još otkad smo bili djeca. Sjećam se kad su mu davali hormonalne injekcije u svaku nogu, a on nikad nije zaplakao - rekao je Scaglia za XL Semenal.

Karijeru je počeo u Newell's Old Boysima, igrao je još za Terassu, Panserraikos, Trikalu, Kalonis, Bolivar, Once Caldas i Deportivo Cali.

- Velika je stvar biti u sjajnom klubu kao što je Rijeka. Nadam se da ću opravdati očekivanja. Očaran sam ovime što me dočekalo u Rijeci. Vjerujem da ću se brzo uklopiti. Dobro poznajem hrvatski nogomet preko reprezentacije. Znam da volite tehniku, kao i mi Argentinci - dodao je Scaglia.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • FC Sheffield Thursday 07.08.2014.

    Messijev drugi prijatelj George Clooney je bio u Dubrovniku na veceri

  • BlackRonsky 07.08.2014.

    nisam baš siguran u reference ovog igrača osim toga da je Messijev prijatelj, ali ako ste već naveli tu "nogometno nebitnu" stavku, onda ste mogli reći i da je bratić od Messijeve Antonelle Roccuzo..

  • Misika 07.08.2014.

    Vjerovali ili ne ali dogovoreno je da poslije zavrsetka karijere stize i Messi na Kantridu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare