To je to što me zanima!

Messijev show: Razbio Ekvador golom i 2 asistencije, sve vodi prema velikom finalu s Brazilom

Barcin čarobnjak trenutno je na učinku od tri gola i četiri asistencije na Copi, a u polufinalu Argentinu čeka Kolumbija. Bit će to teži zadatak, ali ako prođu... Gotovo sigurno ih u finalu čeka Brazil
Vidi originalni članak

Argentina je s uvjerljivih 3-0 razbila Ekvador u četvrtfinalu Copa Americe, a čovjek utakmice bio je Lionel Messi. Bila je to jedna od onih predstava zbog koje su Argentinci ponosni što je Messi njihov, zbog koje iznova kreću usporedbe s Diegom Maradonom.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi tehnicira WC papirom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Omaleni čarobnjak zabio je spektakularan gol i asistirao za druga dva, dakle, direktno je sudjelovao u sva tri gola. Messi je bio inspiriran i za nagradu je Argentina osvojila ulaznicu za polufinale u kojem će igrati protiv Kolumbije.

Prvi pogodak stigao je u 40. minuti. Messi je majstorski proigrao Rodriga De Paula na drugoj stativi.

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Ekvador se držao do 84. minute kada je argentinska 'desetka' poslužila Lautara Martineza, a igrač Intera pogodio za 2-0.

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Uslijedio je potpuni raspad sistema u redovima Ekvadora i Hincapie je dobio izravni crveni karton. Messi je iskoristio prekršaj pa iz slobodnjaka maestralno pogodio za konačnih 3-0.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Barcin čarobnjak trenutno je na učinku od tri gola i četiri asistencije na Copi, a u polufinalu Argentinu čeka Kolumbija. Bit će to nešto teži zadatak nego do sada, u grupnoj fazi završilo je bez pobjednika 2-2.

Ukoliko Argentinci prođu Kolumbijce i uđu u finale, s druge strane ih gotovo sigurno čeka Brazil. Titeovi nogometaši igraju protiv Perua i bit će veliki favorit, a uzevši u obzir formu i sve ostalo, prolazak Perua u finale bio bi ravan čudu.

Na pomolu je spektakularno finale Argentina - Brazil. Bolje ne može.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • kovač7 04.07.2021.

    ekvador show....kao i proslih godina.. il slabi klub ili slaba drzava...tu je najveci ..cim dodje nesto malo jace kmeci i nema ga nigdje. .. zato nece nikad biti ni u top 3

  • danko1471991 04.07.2021.

    Messi trenutno ima 4 pogotka, ne 3...

  • uwaga 04.07.2021.

    I kod njih europsko prvenstvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare