To je to što me zanima!

Messijeva prva reakcija kada je saznao da odlazi iz Barcelone: 'Supruga i ja smo zaplakali...'

Moj otac došao je kod mene u kuću jer je imao sastanak s Laportom, a onda mi je rekao da se dogodio veliki 'obrat' i da se pripremim kako to reći Antoneli i djeci, rekao je Argentinac za BBC
Vidi originalni članak

Leo Messi (34) nakon 21 godine napustio je Barcelonu i šokirao svijet, no nitko se ne pita kako je on reagirao na takvu promjenu, doslovno iz 'vedra neba'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moj otac došao je kod mene u kuću jer je imao sastanak s Laportom, a onda mi je rekao da se dogodio veliki 'obrat' i da se pripremim kako to reći Antoneli i djeci - ispričao je Messi za BBC, a prenosi Marca.

POGLEDAJTE VIDEO Messijev prvi trening u PSG-u

Ponajbolji igrač svijeta navodno je prihvatio značajno smanjenje plaće i radio sve kako bi ostao u klubu što su svakodnevno potvrđivali s Camp Noua, a onda su prije točno tjedan dana šokirali svijet.

- Rekao sam supruzi i plakali smo, a onda smo se dogovorili kako to priopćiti djeci na najbolji način jer smo im prošlog prosinca rekli da ćemo ostati i znam da je ovo bio šok za njih, posebno za Thiaga - rekao je Messi pa objasnio:

NAKON ODLASKA Posljednja Messijeva poruka u grupnom razgovoru Barce: Ne želim otići, ali - novca nema

- Thiago je kao ja. Znam da ga boli iznutra bez obzira što to ne pokazuje, ali nije to ništa strašno. Brzo će se prilagoditi kao što se svi prilagode. Bit će to novo iskustvo za njega zbog kojeg će izrasti na ljudskoj razini.  Nakon priopćenja Barcelone nismo znali što činiti. Nismo imali ništa. Ta nervoza, nesigurnost... Gdje ćemo ići, kada ćemo ići, velika je to promjena za obitelj...

Kao što je i poznato, Messi i Neymar su veliki prijatelji koji su u stalnom kontaktu. Brazilac je bio prvi koji je znao da će doći u PSG...

NAFTAŠKI MILIJUNI Zarađuje i kad trepće: Messi za treptaj oka dobije šest eura!

- Kad je moj otac započeo pregovore s Leonardom, Neymar je već znao to. Zatim sam rekao Di Mariji i Paredesu da postoji mogućnost da dođem.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • johnny001122 13.08.2021.

    jao, jadan. sta ce sad? Da bar ja placem sto cu dobiti 35 mil. eura po sezoni i bonuse. Evo plakat cu cijeli mjesec ako treba.

  • PredragKišurek 13.08.2021.

    Hahahaha i sad plačeš jer si pokupio 80 mil za 2 god.Sve je to mafija i proklestvo novca.Moš misliti bar mene nisi prevario liješ suze zbog Barce svi tako volite svoje klubove 34 kuke zašto ne uzeti još malo para od drugih tajkuna iz PSG ko jebe Barcu a i malo suza proliti radi reda.

  • prigorac od rođenja 12.08.2021.

    A jadan 😭😭

Komentiraj...
Vidi sve komentare