Sport

Komentari 114

Posljednja Messijeva poruka u grupnom razgovoru Barce: Ne želim otići, ali - novca nema

Posljednja Messijeva poruka u grupnom razgovoru Barce: Ne želim otići, ali - novca nema

Klub mi ne može produljiti ugovor. Sada želim trenirati i natjecati se jer ću igrati s najboljima igračima na svijetu što je uvijek dobro, dio je Messijeve poruke koju je objavila argentinska novinarka Veronica Brunati

Lionel Messi (34) napustio je Barcelonu nakon 21 godinu te je u utorak postao novi igrač PSG-a potpisavši dvogodišnji ugovor vrijedan 70 milijuna eura. Iako je argentinski čarobnjak želio ostati u klubu, zbog loše financijske situacije napustio je Barcelonu, klub koji mu je dao sve i u kojemu je postao jedan od najboljih nogometaša u povijesti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Messi maše fanovima u Parizu

Messi je odlazak doživio vrlo emotivno što pokazuje i objava argentinske novinarke Veronice Brunati koja je na društvenim mrežama tweetala ono što je Messi poručio sada već bivšim suigračima u njihovoj WhatsApp grupi.

"Ne želim otići. Ne može se više ništa napraviti, novaca nema. Klubu jako loše ide, ne mogu mi produljiti ugovor", napisao je Messi suigračima. 

Argentinac je jedan od pet igrača koji su došli u PSG u ljetnom prijelaznom roku te se sada veseli novom poglavlju u nastavku karijere. 

"Ovo je nevjerojatno. Sretan sam što ću provoditi dane s njima i ostatkom momčadi", odgovorio je Messi na pitanje o igranju zajedno s Neymarom i Kylianom Mbappeom pa je zaključio: 

"Zaista ima odličnih transfera. Momčad je nevjerojatna. Sada želim trenirati i natjecati se jer ću igrati s najboljima igračima na svijetu što je uvijek dobro. Lijepo je to i čudesno iskustvo u kojem ću moći uživati"

Lionel Messi holds an FC Barcelona press conference