To je to što me zanima!

Messijevo obećanje: Trofej Lige prvaka vratit ću na Nou Camp!

Prošle sezone osvojili smo prvenstvo i kup, ali imamo nedovršenog posla u Ligi prvaka. I dalje nas boli kako smo ispali. Vratit ćemo Ligu prvaka, rekao je Leo Messi u prvom obraćanju kao kapetan Barcelone
Vidi originalni članak

Andres Iniesta nakon 16 godina u Barceloni otišao je u Japan, a novi kapetan postao je Lionel Messi, koji mu je dosad bio zamjena. Messi je u svom prvom obraćanju navijačima kao kapetan Barcelone obećao vratiti trofej Lige prvaka na Nou Camp.

- Ponosan sam što sam kapetan. Sretan sam što sam imao prethodnike kao što su Puyol i Iniesta koji će nam jako nedostajati ove sezone - rekao je Leo Messi.

POGLEDAJTE VIDEO

Nedovršeni posao

Barcelona posljednje desetljeće dominira u Španjolskoj. Osvojila je sedam naslova u prvenstvu i šest titula u Kupu kralja.

No Ligu prvaka nije osvojila od 2015. godine.

Posljednje tri godine 'klempavi' trofej osvaja njezin najveći rival Real Madrid.

- Imamo jako uzbudljivu momčad ove sezone, sad smo još bolji nego lani. Osvojili smo prvenstvo i kup, ali imamo nedovršenog posla u Ligi prvaka. I dalje nas boli kako smo ispali prošle sezone - rekao je Messi i dodao:

- Napravit ću sve kako bih vratio trofej Lige prvaka na Nou Camp. 
 

Idi na 24sata

Komentari 95

  • jure11 17.08.2018.

    jadno,sta je nije odveo prije silnih novaca utucenih u klub,lako se sad pravit vazan kad utuku milijune u ekipu i opet ce vjerovatno ispast xD

  • citalacvjerni 16.08.2018.

    Barca se pojacala i imaju sirok roster. Na kraju ne pobjeđuju imena nego momčad.

  • The Nightwatchman 16.08.2018.

    🙈🙈🙈💭💭💭ynwa

Komentiraj...
Vidi sve komentare