To je to što me zanima!

Messina: Tomić je sigurno najveća budućnost Reala...

Košarkaši Reala su pobijedili Barcelonu 70-63 u drugom četvrtfinalnom ogledu Eurolige, te su time uzeli prednost domaćeg parketa na svoju stranu
Vidi originalni članak

I u prvoj utakmici u Barceloni, koja je odigrana u utorak, Real je propustio šansu za slavlje, no greške iz završnice su naplatili dva dana kasnije, te su posve zasluženo slavili u ogledu gdje su imali prednost od samog početka. Faktor iznenađenja za Barcelonu je bio hrvatski košarkaš Ante Tomić (23) koji je tijekom ove sezone došao u Real iz Zagreba. Tomić je za 34 minute ubacio 22 poena, te je bio najbolji strijelac i igrač utakmice. Iz igre je gađao odličnih 10-15, a pogodio je i oba slobodna bacanja. Uz odličnu napadačku igru Tomić je imao i pet skokova i četiri blokade, te po jednu asistenciju, ukradenu i izgubljenu loptu.
- Ovo je bila naša velika utakmica i velika pobjeda. Sada pred sobom imamo dvije domaće utakmice, dva najvažnija ogleda u Euroligi ove sezone. Neće biti nimalo lako pobijediti Barcelonu dva puta zaredom, s ovom pobjedom bi to bilo tri puta, no pokazali smo da možemo - rekao je Tomić poslije ogleda, te nastavio:
- Hvala treneru koji mi je pružio šansu, a zbog sebe sam strašno sretan jer sam zgrabio takvu priliku. Rijetki su znali da mogu igrati dobro na tako visokoj razini i možda je to razlog što sam igrao tako dobro. Imao sam motiva koliko treba. No, mogu i bolje. I bit će bolje.
Talijanski trener Reala Ettore Messina je također imao samo riječi hvale za svog igrača.
- Tomić je odigrao fantastičnu utakmicu. On je definitivno najveća budućnost Reala. Brzo uči, sve upija i ima strašne mogućnosti - rekao je Talijan.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bosnia_80 26.03.2010.

    bitno je da je real dobio getafe u gostima i da je ponovo na vrhu tabele ispred barcelone :D

  • zg_miky 26.03.2010.

    bravo tomiću care

  • ace rimmer 26.03.2010.

    možda bude išao na svjetsko p.

Komentiraj...
Vidi sve komentare