To je to što me zanima!

Metalurg na derbi u Zagreb ide s juniorima i bez Line Červara

U Zagreb neće doći najvažniji rukometaši Metalurga, a neće biti ni Line Červara. Razlog je skora utakmica osmine finala Lige prvaka u kojoj igraju s Minskom
Vidi originalni članak

Ono što je trebao biti derbi regionalne rukometne lige u subotu će biti tek lakši trening za rukometaše hrvatskog prvaka. Skopski Metalurg na utakmicu u Zagreb će doći s izrazito pomlađenom momčadi i bez svog prvog trenera Line Červara.

- Čelnici Zagreba odbili su naš prijedlog za odgodu utakmice iako su nedavno zbog sličnih razloga pomaknuli utakmicu s Vardarom - piše u priopćenju Metalurga.

Razlog zbog kojeg bi makedonski klub odgodio derbi sa Zagrebom jesu utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Dinama iz Minska. Prva utakmica na rasporedu je već u četvrtak i u Metalurgu smatraju kako ne bi imali dovoljno vremena za oporavak od teške utakmice sa Zagrebom.

Tako u Zagreb neće doći Stanić, Rakčević, Vugrinec, Kozlina, Dimovski, a u momčad će uskočiti čak šest juniora od kojih dvojica imaju po 16 godina. U izostanku Line Červara momčad će voditi Aleksandar Petkovski. Za razliku od njih Zagreb će biti u punom sastavu i sigurno je da  Golužinim momcima neće smetati što će imati tek nešto težu sparing utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • HR revolucija 09.03.2013.

    Moš mislit.Lakši trening

  • domo1111 09.03.2013.

    katastrofa kako igra zagreb,igra bez glave i bez repa.sve na silu. nije ni čudo što im ovi klinci stvaraju probleme.

  • WOMANIZER 08.03.2013.

    go metalurg!!! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare