To je to što me zanima!

Metro: Arsenal i Spursi žele u siječnju dovesti Antu Vukušića

Britanski Metro piše kako su Arsene Wenger i Harry Redknapp pokazali zanimanje za mladog napadača Antu Vukušića te bi već u siječnju mogli poslati svoje ponude
Vidi originalni članak

Arsenal i Tottenham namjeravaju u siječnju krenuti u pregovore s Hajdukom oko njihovog 19-godišnjeg napadača Ante Vukušića, tvrdi britanski Metro.

Arsene Wenger navodno već neko vrijeme pomno prati Antu, a u posljednje vrijeme u igru se, prema pisanju Metroa, uključio i Tottenham. Britanci ga opisuju kao napadača koji je bez obzira na svoje godine već itekako sazrio te navode njegova 23 gola u 54 ligaške utakmice od kojih čak 11 u 16 utakmica ove sezone.

Istaknuli su i kako bi i Wenger i Redknapp morali poslati ponudu što prije jer bi nakon sljedećeg ljeta njegova cijena mogla znatno skočiti.

"Oba sustava i način na koji igraju Tottenham i Arsenal mogli bi pasati Vukušiću jer se odlično ubacuje u prostor te ima solidnu tehniku", piše Metro.

Navode i kako bi Tottenham mogao biti u prednosti s obzirom da Harry Redknapp obožava Hrvate, a u svlačionici već ima 'udice' za Antu u liku Modrića, Kranjčara, Pletikose i Ćorluke.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • sosqe 02.12.2010.

    ma ne spursi zainteresirani za sve hrvate..ajmo cijeli narod na tekmu u london...

  • sosqe 02.12.2010.

    hahah ma kak da ne..a mene trazi barcelona samo me nemre nac..

  • AntonioGolub 01.12.2010.

    daj nemojte srat kakav vukušić i arsenal pa vukušić danas nije znao di se nalazi gol katastrofa igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare