To je to što me zanima!

Među 101 najboljim mladim nogometašem su i dva Hrvata

Halilovića opisuju kao novog Luku Modrića. Na popisu je i Mateo Kovačić koji je od siječnja 2013. godine član Intera čiji ga navijači već obožavaju, piše 101GreatGoals
Vidi originalni članak

Ugledni nogometni portal 101GreatGoals treću godinu zaredom sastavio je listu od 101 najboljeg mladog nogometaša današnjice. U obzir su uzeti svi nogometaši rođeni nakon 31. prosinca 1991. godine.

Na popisu su se našla i dva hrvatska nogometaša, Alen Halilović te Mateo Kovačić.

Halilovića opisuju kao novog Luku Modrića kojeg je prošlo ljeto htio Tottenham, ali prema najnovijim izvješćima sada je prvi u redu da dovede mladog veznjaka Dinama minhenski Bayern. Navodi se kako je najmlađi strijelac u povijesti HNL-a, kao i najmlađi debitant za reprezentaciju.

- Čini se da je pred njim duga i uspješna karijera - zaključuju.

Na popisu je i Mateo Kovačić koji je od siječnja 2013. godine član Intera čiji ga navijači već obožavaju, piše 101GreatGoals.

- On je mix Roberta Prosinečkog i Andree Pirla - pišu o Kovačiću.

Na popisu su još mnogi već vrlo poznati i cijenjeni igrači, ali neki koji se tek trebaju dokazati.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ManituApach 14.11.2013.

    Ugledni španski magazin Don Balon na kraju svake godine objavljivao je popis 100 najboljih mladih fudbalera svijeta. Nakon što se časopis 2011. ugasio zbog finansijskih problema, fudbalski internet portal 101greatgoals.com je preuzeo tradiciju izbora najboljih mladih igrača na svijetu, s tim da se sada, u skladu sa nazivom web-stranice, objavljuje 101 ime.Među igračima koji su rođeni nakon 1. januara 1992. godine nalazi se i naš Sead Kolašinac.Kolašinac je opisan kao lijevi bek koji može igrati i pozicije zadnjeg veznog te stopera, te je nedavno pozvan u A selekciju Bosne i Hercegovine. Također, Kolašinac je svojim nastupima impresionirao i u Ligi prvaka.Podsjetimo, defanzivac njemačkog Schalkea debitovaće za našu selekciju u prijateljskom susretu protiv Argentine koji se igra u St. Louisu u noći sa ponedjeljka na utorak, 19. novembra u 02, 30 po našem vremenu.

  • strmi007 14.11.2013.

    To je dobro

  • Tsubasa Ozora 14.11.2013.

    Kovačić se izborio svojom kvalitetom i radom za mjesto pod svjetlima reflektora.. biti 10-ka velikog kluba kao što je Inter sa 18 god. je fenomenalna stvar i on je pola posla obavio.. sada je na njemu da sazrije i da maksimalno radi i biti će sigurno među 5 svjetskih playmakera.. Halilović je druga priča.. drugačiji mentalni sklop u glavi nego Mateo i još mu nije kasno za izbiti te njegove bubice iz glave.. on već sada misli da je zvijezda, a igra na pašnjacima HNL-a i to vrlo neprimjetno.. iako, od kada je Mamić trener, počeo je pokazivati zašto ga se svrstava među najtalentiranije mlade igrače.. pogotovo je zapažen bio na poslijednjoj utakmici Dinama protiv S.Belupa kada je izborio penal i imao nekoliko dobrih dodavanja i driblinga i što je najvažnije, počeo je trčati.. sve u svemu, mislim da imamo dva nebrušena dijamanta koji će za nekoliko godina sjati punim sjajem.. samo treba trenirati i raditi, rezultati će doći..

Komentiraj...
Vidi sve komentare