To je to što me zanima!

Među 50 najvećih promašaja Bundeslige su i dva Hrvata!

Njemački Bild izabrao je 50 nogometaša koji su se pokazali kao najveći promašaji Bundeslige. Na popisu su i dva Hrvata, a i mnoga poznata imena poput Podolskog..
Vidi originalni članak

Mladen Pralija

Došao je u HSV za 250.000 maraka. Primio je šest golova u debiju protiv Bayerna. U idućih 13 utakmica primio je još 29 golova pa je potjeran natrag u Split. Pralija je u Hamburgu sinonim za 'kiksera'. Zauzeo je visoko deveto mjesto na popisu.

Vlado Kasalo

Zauzeo je 41. mjesto. Nurnberg ga je 1990. godine kupio od Dinama za milijun maraka, a u dvije sezone odigrao je samo 22 utakmice. Osumnjičen je i za namještanje utakmica. Promašaj!

TOMASSON, YAKIN, PODOLSKI, TIMOŠČUK...

Na listi su još Jon Dahl Tomasson, Hakan Yakin, oba su došla u Stuttgart. Lukas Podolski je pak Bayern koštao 10 milijuna eura, a dao je tek 15 golova u tri sezone. Slično se piše i o još jednom igrača Bayerna, Timoščuk u posljednje vrijeme igra konstantno, ali samo zbog brojnih ozljeda. Inače, je siguran u mjesto, ali na klupi.

Najveći promašaj: Igor Belanov

Možda niste ni čuli za njega jer je Ukrajinac prestao igrati prije 13 godina. Bio je najbolji europski igrač 1986. godine. Iz Dynamo Kijeva je došao u Borussiju M. 1989., a otišao je nakon samo jedne sezone. Najveći je promašaj u povijesti Bundeslige!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • domka 12.11.2010.

    ..uh ovo za manđžu si odlično rekla...u wolsburgu valjda još ne znaju šta su kupili..vidjet će na kraju sezone kad mu znamenka pokraj danih golova bude nula...zasad može samo glumit i bacat se po terenu kad ništa ne može, što mu je polazilo od ruke na našim travnjacima... :)

  • _lackovic_ 12.11.2010.

    a mene uopće ne bi čudilo da si ti dalmatinka.

  • go girl 11.11.2010.

    čudi me pa nije mandžo među prvi 10!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare