To je to što me zanima!

Međugorski derbi u Valenciji: Dodig iznenadio Marina Čilića

Čilić i Dodig igrali su u četvrtfinalu turnira u Valenciji. Bolji je bio Ivan i to 6-2, 7-6. Ovo je bio prvi susret na Touru između dvojice igrača koji su odrasli u istoj ulici...
Vidi originalni članak

Prije sedam godina igrali su jedan protiv drugoga. No to je bilo na Futuresu. Slavio je Marin Čilić. Na Touru nikad nisu igrali međusobno. Sve do danas. Ivan Dodig slavio je protiv Marina Čilića u četvrtfinalu ATP turnira Valencia Open 500 (6-2, 7-6).

Ivan Dodig i Marin Čilić odrasli su u istoj ulici u Međugorju. Prijatelji iz reprezentacije jako se dobro poznaju. Trenirali su toliko puta zajedno i praktički znaju jedan drugoga u dušu. To je, čini se, malo bolje iskoristio Ivan Dodig. 

Bez većih problema slavio je Dodig u prvom setu. Marin Čilić uzeo je samo dva gema. U drugom se vodila velika borba sve do kraja. A na kraju je Dodig polufinale izborio nakon tie-breaka. Sad ga u polufinalu očekuje peti tenisač svijeta, prvi nositelj i dvostruki pobjednik u Valenciji, Španjolac David Ferrer protiv kojega nikada nije igrao. 

Valencia Open 50, četvrtfinale:

Dodig - Čilić 6-2, 7-6

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ččč 27.10.2012.

    Bravo obojici ,dobar mec,Dodig je konacno u formi

  • Patrick Wilding 27.10.2012.

    Kladionica

  • hhhhh 27.10.2012.

    ovim nekim fali nesto u glavi oni su bili drzavljani bih al su hrvati isto kao npr novakova mama ona je bila drzavljanin hrvatske i onda neki glupani govore nole nije srbin ili cilic nije hrvat

Komentiraj...
Vidi sve komentare