To je to što me zanima!

Mhitarjan će u Arsenalu nositi dva broja zbog Uefinog pravila

Alexis Sanchez će u Unitedu nositi dres s brojem sedam, a u Arsenalu je njegovu sedmicu naslijedio Mhitarjan. No, to mu neće biti jedini broj kojeg će nositi u novom klubu
Vidi originalni članak

Dan nakon transfera Henriha Mhitarjana, Arsenal je otkrio i koji će Armenac nositi broj na leđima. Veznjak je izabrao Alexisovu sedmicu pa će tako naslijediti Roberta Piresa, Kevina Campbella i Davida Rocastlea koji su ranije nosili taj dres.

Međutim, Arsenal je potvrdio i da Mhitarjan sa sedmicom neće moći zaigrati u Europskoj ligi. Naime, Uefa ima pravilo po kojemu dva igrača ne mogu u istoj sezoni nastupiti u istom natjecanju noseći isti broj. A kako je Alexis Sanchez ove sezone već igrao u Europskoj ligi za Arsenal u dresu s brojem sedam, Mhitarjan će morati izabrati drugi broj za Europu.

Arsenal je navijačima poručio da će veznjakov alternativni broj na dresu biti uskoro potvrđen.

Spomenimo i da su Englezi bili uvjereni da će Mhitarjan po dolasku na Emirates izabrati dres s brojem 17. Međutim, nakon što se to ipak nije dogodilo, shvatili su to kao jasan znak da Arsenal 17-icu čuva za Aubameyanga koji taj broj nosi i u Borussiji.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 23.01.2018.

    Evo i 10.gol ove sezone pao hahahah spricanje!!

  • nikopolidis_71 23.01.2018.

    Koliko se sjecam tako je nosio i Adebayor kad je dosao u Real na posudbu u 1. mjesecu. Peticu u ligi i cini mi se 25 u LP

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 23.01.2018.

    Evo pao i 14.asist ove sezone!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare