To je to što me zanima!

'Mi smo obitelj, neka ne branim više, samo da uzmemo zlato'

Ako ćemo osvojiti zlato, pa neka i ja budem tu s vama svaki put, nema nikakvih problema, rekao nam je Mirko Alilović prije utakmice sa Švedskom
Vidi originalni članak

Tu smo svi u službi reprezentacije, svi smo mi jedna obitelj, svi smo tu da na ovom Europskom prvenstvu napravimo najbolji mogući rezultat. Možda ti malo i padne teško ta promjena, ali to je sport, idemo dalje, idemo navijati za četiri boda u drugom krugu, rekao nam je Mirko Alilović prije posljednje naše utakmice u Spaladium Areni.

- Drugo poluvrijeme protiv Islanda bila je demonstracija sile. Tako treba igrati i protiv Švedske, koja se diže iz utakmice u utakmicu. Krila su im opasna, srednji vanjski, a na bekovima imaju sjajne šutere. No pobjeđivali smo mi i bolje ekipe, uz pomoć ovih nevjerojatnih navijača nitko nam ne može uzeti pobjedu.

Mirko je pred utakmicu sa Švedskom preselio na tribine, a Lino je u momčad ubacio Pešića koji će biti u paru sa Stevanovićem.

- Stivi i Pešić su spremni, nema straha. Igramo jako dobru obranu. Imamo veliko samopouzdanje, igramo jako dobro. Idemo uzeti ta dva boda, ova utakmica je pola polufinala, da tako kažem. S ovom pobjedom bi bili na pragu polufinala, trebala bi nam onda još samo jedna pobjeda u Zagrebu. Svim srcem nadam se da ćemo ih pregaziti, da nećemo ući u neku neizvjesnu završnicu i da suvereno dođemo u Zagreb kao jedan od favorita.

Možda se onda i Mirko vrati u sastav.

- Ako ćemo osvojiti zlato, pa neka i ja budem tu s vama svaki put, nema nikakvih problema - nasmijao se Alilović.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Exterminator 17.01.2018.

    Jel Pletikosa još aktivan ili ?

  • Prevaratska Republika 17.01.2018.

    samo vi terajte golmana, tak se izgubi povjerenje i dolazi unutarnji strah

  • Princeza Hrvatska ♥ ♥ 16.01.2018.

    A kao Pesic je bolji? Gdje bas njega Cervar nadje nikad nije branio,

Komentiraj...
Vidi sve komentare