To je to što me zanima!

Michael Carrick (31) produljio ugovor s 'crvenim vragovima'

Michael Carrick, 31-godišnji vezni nogometaš Manchester Uniteda, dogovorio se s klubom s Old Trafforda te produljio ugovor. Carrick će biti u Unitedu još dvije godine
Vidi originalni članak

Prethodni ugovor je Carricka vezivao s Unitedom do lipnja 2014. godine, no sada je potpisan novi po kojem će Carrick imati tjednu plaću od 80.000 engleskih funti.

U trenutačno vodeću momčad engleske Premierlige Carrick je došao tijekom ljeta 2006. godine iz Tottenhama, za 18 milijuna engleskih funti. Uskoro će upisati i 300. nastup u Unitedu, a ukupno je u crvenom dresu postigao devetnaest golova.

No, ove sezone tijekom 24 prvenstvena nastupa još niti jednom nije zatresao suparničku mrežu. S Unitedom je Carrick dosad osvojio četiri naslova prvaka Engleske, Liga kup, Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • boki21 09.02.2013.

    dobar igrač.

  • BaliBeg 09.02.2013.

    Heheeheh ima ce ko realovcima noge lomit.

  • milan_niang 09.02.2013.

    ljudi moji,jedanput tokom partije pes-a me brat upitao tko je bolji pirlo,lamapard ili carrick i jos uvijek mu nisam dao odgovor jer je to tesko, jako tesko pitanje. Sva trojica su mozak svoje ekipe kad igraju u dobroj formi!P.S. sva trojica igraju u jednim od najboljih ekipa svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare