To je to što me zanima!

Michael Essien optužuje Arsenal za 'lijep nogomet'

Chelseajev ozlijeđeni vezni igrač Michael Essien optužio je igrače i struku rivala Arsenala da ne znaju igrati ništa osim lijepog nogometa
Vidi originalni članak

Lijep nogomet, koji preferira Arsene Wenger, ne donosi ništa dobroga. On je lijep za gledati, no ne donosi rezultate. To su samo neki od komentara kojima na Otoku obasipaju Francuza na klupi Topnika. Salve kritika uslijedile su nakon neriješenog protiv Tottenhama, iako su do zadnje minute vodili dva gola razlike te nakon poraza od Stokea. Kritikama se pridružio i Ganac u dresu Bluesa, Michael Essien.
- Svi vole gledati lijep nogomet. No igrati lijepo bez 'berbe' bodova je... Mislim da to nema smisla. A Arsenal je jedna od takvih momčadi koje samo znaju lijepo igrati. Na kraju dana ostanu bez bodova koje su zaslužili i to je poanta svega - pun je savjeta Essien.
Ganac sigurno neće imati problema s lijepom igrom kada se vrati na travnjake. Njegov način igre, njegovim je rječnikom - 'koristan'.
- Nastavit ću igrati ružno kad se vratim nakon ozljede. Pobjeđivati lijepo ili ružno... Nije me briga, glavno da se pobjeđuje - završio je igrač koji ne "umire" u nogometnoj ljepoti.
Da možda i nisu svi kritičari Arsenalove lepršave igre u pravu, pokazala je i utakmica protiv Manchester Uniteda. Pobjeda od 2-1smirila je val nezadovoljstva, a Wengerovi "klinci" pokazali su da su najbolji kad je najteže. Praktički bez napadača pobijedili su aktualnog prvaka Europe i osvajača Premiershipa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • YodaZoda1 10.11.2008.

    Ja sam bivši navijač Arsenala, pa nemogu reći da su loši. Ali sada je došao red na Chelsea da budu najbolji, a kako i izgleda, tako će ostati duuuuuuuugo vremena. A Essien? Ma to je legenda i igračina u jednom. Najbolji centar na svijetu. Fabregas mu nije ni do koljena.

  • CHELSEA_4ever 10.11.2008.

    Arsenal i Chelsea su naj. na svetu CHELSEA_4ever

  • BBBoXer 10.11.2008.

    hahahahahaha !!!!!!! ARSENAL 4EVER !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare