To je to što me zanima!

Michael Guigou: Dokazali smo da smo vladari svijeta

Francuski mediji danas slave svjetske rukometne prvake. Jedan od najspominjanijih je najbolje lijevo krilo prvenstva, odlični Michael Guigou
Vidi originalni članak

L'Equipe, sportske novine u kojima prevladava nogomet, objavile su veliki razgovor s najboljim francuskim rukometašem u finalu prvenstva i najboljim lijevim krilom natjecanja, Michaelom Guigouom.
- Znali smo da su Hrvati vrlo sigurni u osvajanje naslova. Čim smo izašli na teren i vidjeli sve te navijače, znali smo da su jako samopouzdani. Mislim da smo ovom pobjedom dokazali da smo vladari svijeta u rukometu. U godinama koje dolaze ostali će nas morati stizati. Sada smo izuzetno ponosni - odgovorio je Guigou na konstataciju novinara da su osvajanje prvenstva u Hrvatskoj, zemlji rukometa, ostvarili povijesni uspjeh.
Jeste li pričali s hrvatskim rukometašima nakon finala?
- Mi ih jako poštujemo. No nisu nas pohvalili za naslov. Pokvarili smo im slavlje. Još će dugo godina žaliti za zlatom - kaže Michael.
Na pitanje misli li da je ovo prvenstvo najuspješnije za njih, Guigou je rekao:
- Mislim da smo turnir igrali onako kao što su svi očekivali. Ipak, Hrvatskoj su predviđali pobjedu jer je bila domaćin. No mi smo znali da imamo velike šanse. Morali smo se boriti i sa sucima, navijačima... Pomoglo nam je iskustvo koje smo stjecali na velikim natjecanjima još od 2005. Bili smo jaki u glavama i zato smo prvaci svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mimoza1972 02.02.2009.

    hahahahaahaaa koji krelaaaaaacccc....... pa da nije bilo sudaca takovih kavi su bili ........ e dragi moj ne bi bili zlatni .......... pardon..... niste zlatni nego samo niskokaratno pozlaćeni jer zlato je nase a vi ste kradljivci

  • 11 BILI 02.02.2009.

    ovo sudjenje finala je jos sramotnije od onog u njemackoj 2007 god. ja neznam dali su tkz. gospoda iz rukometne federacije slipi pa nevide sto sudci rade. njemci su apsolutno pokradeni na ovom svjetskom prvenstvu,isto kao sto su poljaci pokradeni u finalu sa njemcima 2007 godine. neznam kud ovo vodi?

  • Knight Cross 02.02.2009.

    vi sa sucima daj debilu! odi doma i nemoj srat i još više nas pizdit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare