Obavijesti

Sport

Komentari 15

Michael Guigou: Dokazali smo da smo vladari svijeta

Michael Guigou: Dokazali smo da smo vladari svijeta
1

Francuski mediji danas slave svjetske rukometne prvake. Jedan od najspominjanijih je najbolje lijevo krilo prvenstva, odlični Michael Guigou

VIDEO

L'Equipe, sportske novine u kojima prevladava nogomet, objavile su veliki razgovor s najboljim francuskim rukometašem u finalu prvenstva i najboljim lijevim krilom natjecanja, Michaelom Guigouom.
- Znali smo da su Hrvati vrlo sigurni u osvajanje naslova. Čim smo izašli na teren i vidjeli sve te navijače, znali smo da su jako samopouzdani. Mislim da smo ovom pobjedom dokazali da smo vladari svijeta u rukometu. U godinama koje dolaze ostali će nas morati stizati. Sada smo izuzetno ponosni - odgovorio je Guigou na konstataciju novinara da su osvajanje prvenstva u Hrvatskoj, zemlji rukometa, ostvarili povijesni uspjeh.
Jeste li pričali s hrvatskim rukometašima nakon finala?
- Mi ih jako poštujemo. No nisu nas pohvalili za naslov. Pokvarili smo im slavlje. Još će dugo godina žaliti za zlatom - kaže Michael.
Na pitanje misli li da je ovo prvenstvo najuspješnije za njih, Guigou je rekao:
- Mislim da smo turnir igrali onako kao što su svi očekivali. Ipak, Hrvatskoj su predviđali pobjedu jer je bila domaćin. No mi smo znali da imamo velike šanse. Morali smo se boriti i sa sucima, navijačima... Pomoglo nam je iskustvo koje smo stjecali na velikim natjecanjima još od 2005. Bili smo jaki u glavama i zato smo prvaci svijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju