To je to što me zanima!

Mihajličenko: Ni Barcelona ne igra kao da se radi o treningu

Igraju dobro, ali nedostaje im iskustva. Njima trebaju bodovi, a stimulirat će ih se i materijalno. Nama je teže jer nam sezona završava, kaže pomoćni trener Kijeva
Vidi originalni članak

Večer prije posljednje utakmice skupine A Lige prvaka između dva Dinama, pred medije se umjesto Olega Blohina pojavio pomoćni trener kijevskog kluba Aleksej Mihajličenko. Društvo mu je pravio i hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević, koji se vratio u bivši klub, ali u 'krivom' dresu.

Obzirom da su Kijevljani već osigurali plasman u Europsku ligu postavlja se pitanje koliko će biti motivirani za sutrašnji ogled na Maksimiru.

Ni Barcelona si ne može dopustiti da u Ligi prvaka igra kao na treningu, svaka utakmica nam je važna - rekao je Mihajličenko te se osvrnuo na negativnu statistiku 'modrih' u Ligi prvaka:

- Igraju dobro, ali nedostaje im iskustva. Njima trebaju bodovi, a stimulirat će ih se i materijalno. Nama je teže jer nam sezona završava.

Vukojević je ponovio da mu je žao zbog otužne atmosfere i praznih tribina koje njega i suigrače čeka u srijedu na Maksimiru.

- Žao mi je što će biti tako malo ljudi. Neću imati problema igrati na Maksimiru jer sam profesionalac - rekao je Ognjen, koji je sa suigračima odradio večernji trening na Dinamovom stadionu.

Treningu se pridružio i bivši igrač Jerko Leko, kojemu su Kijevljani uručili poklon.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • pepelefuj 04.12.2012.

    na pobjedu dinama

  • jebako 04.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Uprđena dekica 04.12.2012.

    Patrick Kluivert preuzima Crvenu Zvezdu

Komentiraj...
Vidi sve komentare