Obavijesti

Sport

Komentari 11

Mihajličenko: Ni Barcelona ne igra kao da se radi o treningu

Igraju dobro, ali nedostaje im iskustva. Njima trebaju bodovi, a stimulirat će ih se i materijalno. Nama je teže jer nam sezona završava, kaže pomoćni trener Kijeva

VIDEO

Večer prije posljednje utakmice skupine A Lige prvaka između dva Dinama, pred medije se umjesto Olega Blohina pojavio pomoćni trener kijevskog kluba Aleksej Mihajličenko. Društvo mu je pravio i hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević, koji se vratio u bivši klub, ali u 'krivom' dresu.

Obzirom da su Kijevljani već osigurali plasman u Europsku ligu postavlja se pitanje koliko će biti motivirani za sutrašnji ogled na Maksimiru.

Ni Barcelona si ne može dopustiti da u Ligi prvaka igra kao na treningu, svaka utakmica nam je važna - rekao je Mihajličenko te se osvrnuo na negativnu statistiku 'modrih' u Ligi prvaka:

- Igraju dobro, ali nedostaje im iskustva. Njima trebaju bodovi, a stimulirat će ih se i materijalno. Nama je teže jer nam sezona završava.

Vukojević je ponovio da mu je žao zbog otužne atmosfere i praznih tribina koje njega i suigrače čeka u srijedu na Maksimiru.

- Žao mi je što će biti tako malo ljudi. Neću imati problema igrati na Maksimiru jer sam profesionalac - rekao je Ognjen, koji je sa suigračima odradio večernji trening na Dinamovom stadionu.

Treningu se pridružio i bivši igrač Jerko Leko, kojemu su Kijevljani uručili poklon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše