To je to što me zanima!

Mihajlović bi se vratio: "Želim opet biti trener reprezentacije"

Dick Advocaat brzo je postao bivši izbornik Srbije, što dovoljno govori o tome koliki je pritisak javnosti u Srbiji. Siniši Mihajloviću to ne smeta, volio bi se vratiti na klupu
Vidi originalni članak

Siniša Mihajlović prije godinu dana otišao je s mjesta izbornika Srbije i ubrzo počeo trenirati talijansku Sampdoriju. Zasad je iznimno uspješan, nalazi se na četvrtoj poziciji u Serie A, ali klupa Srbije i dalje mu je velika želja.

- Voditi Srbiju bio je moj san koji sam ostvario. Mogao sam ostati koliko sam htio, ali odlučio sam prihvatiti Sampdorijin poziv. Morao sam se odužiti klubu s obzirom na to što je za mene napravio u prošlosti. No, jednog dana ću se vratiti u reprezentaciju - rekao je Mihajlović.

Bivši nogometaš u karijeri je nastupao za Borovo, Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lazio i Inter, a tamo je započeo trenerski put kao pomoćnik. Samostalno je vodio Bolognu, Cataniju, Fiorentinu i Sampdoriju, a na klupi Srbije odradio je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2014. 

U skupini A u društvu Belgije i Hrvatske nije mogao do prve dvije pozicije, završio je s po četiri pobjede i poraza u deset utakmica i otišao jer nije uspio izboriti nastup u Brazilu. Nakon prošlotjednog otkaza Dicku Advocaatu, mjesto izbornika zauzeo je Radovan Ćurčić.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tizz100 22.11.2014.

    Mislim da je on jedan od boljih trenera s ovih prostora. Radi vrlo dobar posao u Italiji, a i u reprezentaciji je bio dobar.

  • 22.11.2014.

    živio balkan...

  • poglavica dugi nos 21.11.2014.

    budimo realni mihajlović na kraju prošlih kvalifikacija kada je složio ekipu imao je moćan tim da je ostao ovaj ciklus prošao bi kvalifikacije kao plitak potok

Komentiraj...
Vidi sve komentare