To je to što me zanima!

Mihajlović: Igor je moj prijatelj, zajedno smo prošli dva rata...

Srbija u subotu u St. Gallenu igra protiv našeg protivnika na Euru, Španjolske. Vodit će je novi izbornik Siniša Mihajlović koji je u reprezentaciju uveo posebna pravila...
Vidi originalni članak

Jedva čekam doći na Maksimir. Znate što bih volio? Da mi zviždi cijeli stadion. Tako bih rasteretio svoje igrače, rekao je Mihajlović.

Sukob Igora Štimca i novog izbornika Srbije počeo je 1991. u finalu kupa, a traje sve do danas. Doduše, prije dvije godine Mihajlović je ponudio ruku pomirenja pozvavši Štimca na butelju skupog vina.

- Ne namjeravam s njim piti, taj film sigurno nećete gledati - odbrusio mu je Igor.

U ponedjeljak navečer Mihajlović je iznosio svoj projekt reprezentacije. Netko za stolom spomenuo mu je Igora Štimca. Pogledao ga je i nasmijao se:

- Igor je moj prijatelj. Ne bojim se ničega jer smo zajedno prošli dva rata. Čega da se bojim? Pa nogomet je samo igra.

U tu igru Mihajlović je uveo posebna pravila, kodeks koji će svaki reprezentativac morati potpisati. Obavezno je pjevanje himne, a svakoga koji napravi glupost u klubu neće pozvati. Ljajiću je oprostio jer još nije potpisao kodeks, pa će biti na popisu za prijateljski ogled protiv Španjolske u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • KRMAK_75 23.05.2012.

    KO SE TO NAMA PREPAO SINIIIIISE.DOLAZI SRPSKI STRUCNJAK SA KLINCIMA SLJEDECE GODINE NA MAKSIMIR I ODMAH TRTA.XA XA XA XAA

  • FC Sheffield Thursday 23.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SandroVidović 23.05.2012.

    volio bi da naši odigraju tu utakmicu kao da igraju protiv bilo kojeg protivnika, da se ne dižu tenzije i da se njima (srbima) ne bavimo jer oni pate od toga, pate da se njih veliča, da ih se prekomjerno spominje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare